Da u domu bivše manekenke, dizajnerice i poduzetnice Ljupke Gojić Mikić nikada nije dosadno, itekako dokazuju društvene mreže, gdje ova 37-godišnjakinja svakodnevno objavljuje zabavan sadržaj, koji najčešće uključuje njezine tri djevojčice, devetogodišnju kći Janu Siennu, sedmogodišnju kći Milu Amelie i jednogodišnju Mari Danu. Šarene odjevne kombinacije, plesni pokreti i puno smijeha ono je što ispunjava i ovu izolacijsku svakodnevicu u njihovom domu.

S obzirom na to da posljednjih tjedana ne marimo o odjevnim kombinacijama, svako jutro nas dočeka izazov koju ležernu kombinaciju danas odabrati. S tim se slaže i Ljupka, koja je jutros pozirala sa svojom najmlađom kćerkicom. 'Danas smo se malo sredile', napisala je uz osmijeh i fotografiju na kojoj s usklađenom kombinacijom - sivom trenirkom, bijelom majicom i maramom za kosu, pozira s Mari.

Djevojke su oduševile mnoge i zaradile brojne komplimente. Iako to ne čuje prvi put, Ljupki su stigli komentari kako djevojčica jako nalikuje na nju. 'Mamina nasljednica', 'stvarno najljepše dijete, maminim stopama', samo su neki od takvih komentara. Izgleda da je u domu Gojić Mikić opuštena atmosfera, na kojoj mnogi ovih dana mogu zavidjeti.