Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Je li ovo dosad najbolja kolekcija domaće dizajnerice?

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Nešto predivno

Izvor: promo

Izabrali smo neke od najboljih komada iz nove kolekcije Ane Marie Ricov Ljeto nam polako, ali sigurno kuca na vrata, a proljeće smo (barem u modnome smislu) nekako pogubili jer smo bili zatvoreni u svoja četiri zida.

Izvor: promo

Sada smo u potpunosti fokusirani na ljeto i na ono što dolazi, a najviše nas je zaintrigirala
nova kolekcija domaće modne dizajnerice Ane Marie Ricov koja nije gubila vrijeme posljednja dva mjeseca.

Izvor: promo

Premda je njezina kolekcija trebala biti predstavljena još u ožujku, za vrijeme Bipa Fashion.hr-a koji je otkazan zbog pandemije koronavirusa, AMR je tek neki dan predstavila kolekciju za koju je snimila i novu kampanju. Pregršt atraktivnih fotografija s potpisom Doris Fatur razveselilo nas je u trenu jer nam je to prvi pravi podsjetnik kako je zastoj na domaćoj modnoj sceni možda ipakako
okončan.

Izvor: promo

Nova kolekcija AMR, inače dostupna u zagrebačkoj Vodnikovoj ulici, obiluje tribal uzorcima, neočekivanim bojama za dizajnericu, kao i smjelim, minimalističkim komada koje toliko volimo u njezinome izričaju.

Izvor: promo


Kako je Ana Maria velika ljubiteljica održive mode, kao i koncepta slow fashion, njezina se modna vizija savršeno uklapa u postkarantenski svijet, koji promišlja kako dalje. Svijet se mijenja zato treba birati pametnije.

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije

loader