Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Jeff Goldblum naša je ovotjedna modna senzacija

Autor Marcela Vrček
Autor Marcela Vrček

On ima skoro 70 godina, ali to ga ne sprječava u obožavanju mode - posebice jer se obožava stilizirati u skladu sa svojom partnericom

Izvor: Profimedia

Glumac Jeff Goldblum,kojina jesen navršava 68 godina, u posljednje vrijeme publiku ponajviše zaokuplja svojim modnim izdanjima. Često ga možemo vidjeti u Pradinim print košuljama, velvet odijelima i neizostavnim naočalama za koje mnogi kažu da je već hodajuća reklama.

Posebno oduševljenje izaziva u paru sa gotovo duplo mlađom suprugom Emilie Livingston, umirovljenom olimpijskom gimnastičarkom za koju se oženio 2014. godine. Jedno od upečatljivijih izdanja bio je zajednički večernji izlazak u identičnim Pradinim print košuljama i bijelim hlačama koje je Emilie zaokružila print štiklama, a Jeff crnim Chelsea čizmama. „Twinning outfit“ su podigli na novi level, a to nije jedina prilika u kojoj su to dokazali.

Jeff Goldblum Izvor: Profimedia

Što točno pridonosi Jeff-ovoj kretivnosti i otvorenosti u modnim izborima možemo samo naslutiti, i definitivno se osvrnuti na izjavu samog glumca koji za sebe kaže da je i dalje poput 4-godišnjaka u više aspekata života. Tu dječju opuštenost i zaigranost sigurno vidimo u kombinacijama koje svakodnevno bira, a otkriva da ga i samoga zabavlja inspirirati se hashtagom #jeffgoldblum na Instagramu jer tako otkriva različite forme fan-arta, od loših crteža do fotografija i tetovaža samog sebe.

Jeff Goldblum Izvor: Profimedia

Osim glume i modnih izleta, Jeff svaki tjedan svira u jazz ansamblu.

Sve u svemu, svestranost sigurno pridonosi kreativnosti i otvorenosti, a mi vam donosimo komninacije Jeffa i Emilie gdje se to najbolje vidi.

Jeff Goldblum Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader