Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Kako atraktivna glumica 'nosi' svoje godine?

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Veličanstveno i s mjerom, baš kako to pristaje legendi njezina statusa

Izvor: Profimedia

Kada su u pitanju glamurozna pojavljivanja u javnosti, talijanska superzvijezda Monica Bellucci uistinu rijetko griješi. Popularna glumica je odavno pronašla svoj stil i strogo ga slijedi, ne dozvoljavajući sebi niti jedan promašaj. 

Monica bira isključivo ženstvene siluete i zavodljive odjevne komade i vješto naglašava sve svoje atribute. Ona je heroina koja voli crnu boju - u svakom slučaju riječ je o sigurnoj opciji. Talijanka se s dozom podozrivosti vratila poznatom životu nakon karantene i posjetila je izložbu Jam Capsule, otvorenu u dvorani Grand Al Paris u parku La Villette u Parizu.

Izvor: Profimedia

Glumica je požurila iskoristiti ovu priliku za izlazak jer tko zna dokad će granice biti otvorene. Nosila je sofisticirani crni kombinezon sa širokim nogavicama. Ova silueta savršeno je naglasila njen struk. Mali dekolte postao je koketni detalj stajlinga zvijezde, a izgled je zaokružila bijelim cipelama sa visokom potpeticom. Monica također nije eksperimentirala sa šminkom: njen beauty game ionako je besprijekoran.

Pun pogodak

Izbor Urednika

Royals