Prva dama Amerike, 50-godišnja Melania Trump, već je poznata po svojem elegantnom i sofisticiranom stilu. Sklona je jednostavnim, ali uvijek skupocijenim potpisanim kombinacijama. Često nosi jednostavne komade odjeće ukomponirane sa zanimljivim detaljima. Njezini modni izbori osim što su nepogrješivi poprilično su i skupocjeni, što ne iznenađuje s obzirom na 'težinu' njezinog računa u banci.

Profimedia Elegantan stil Prve dame

 Na proslavi Dana nezavisnosti Melania je obukla jednostavnu dugu haljinu bijele boje, laganog materijala, bez ikakvih detalja na sebi. Vrlo je svjesna činjenice da su sve oči uperene u nju i da će se naći na tapeti brojnih modnih kritičara pa joj nije problem odvažno nositi pozitivno neobične komade odjeće na sebi.

Jednolične bijele haljine ponekad je teško dobro 'isfurati' čega je Melania i svjesna. Svoju haljinu nadopunila je jednim ključnim detaljem, debelim izrezbarenim crvenim remenom koji je razbio monotoniju i istaknuo njezin struk. Za razliku od inače, nije bila u visokim petama već u jednostavnim bijelim balerinkama.

Melania jednostavnu haljinu podigla samo jednim detaljem
profimed 

Prethodnog dana, također na proslavi Dana nezavisnosti, ali na planini Rushmore, nosila je haljinu s potpisom Alexandra McQueena. U tom slučaju također je nosila bijelu haljinu, ali s iscrtanim tamnim detaljima i tankim remenom. 

Iako je nedavno napunila 50 godina Melania i dalje na javnim događanjima dokazuje koliko joj godine idu u prilog. Mladolik izgled uvijek uspješno nadopuni dobrim stilom i gracioznim držanjem uz predsjednika Amerike, 74-godišnjeg Donalda Trumpa.