Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Style&Wings - prvi u Hrvatskoj pružaju personalizirane usluge stiliziranja

Bespotrebno gomilanje odjeće i stres zbog pronalaska odjevne kombinacije u ormaru postat će prošlost uz Style&Wings

  Izvor: promo

Koliko puta vam se desilo da ne znate što obući, a ispred vas prepun ormar odjeće. Pri tome uvijek se vraćate starim kombinacijama i niste sigurni što i kako iskombinirati te bi vam dobro došao osobni stilist. Ne brinite, u pomoć vam stiže Style&Wings – novoosnovana tvrtka na hrvatskom tržištu kojaće vam pružiti jednostavna, zabavna i održiva modna rješenja. Privatnim klijentima pruža usluge stiliziranja, organizacije garderobe, kupovine sa stilistom kao i shoppinga za posebne prigode te zagrebačke shopping ture. Dok poslovni subjekti mogu angažirati Style&Wings za usluge stiliziranja modnih kampanja, buyinga i  visual merchandisinga te potpunog razvoja modnog brenda na tržištu.

  Izvor: promo

Iza brenda i cijele tvrtke Style&Wings stoje dvije dugogodišnje prijateljice Ana Matutinović i Tanja Cerinski Štimac koje su ujedinile svoje znanje i iskustvo i krenule u najveći izazov do sada – pokretanje zajedničkog biznisa. Ana sa svojim iskustvom u fashion industriji, a Tanja sa svojim u prodaji, marketingu i vođenju projekata - čine produktivan tim i odličnu kombinaciju kojom nadopunjuju jedna drugu.

  Izvor: promo

Osim što će pomoći ženama i muškarcima da pronađu svoj stil i reorganiziraju ormar, kroz različite pakete pruža se klijentima jedan promišljeni i održivi način shoppingiranja, bez bespotrebnog gomilanja odjeće i dodatnog stresa koji se stvara stajanjem ispred prepunog ormara u kojem ne pronalaze ništa za odjenuti. Ova posebna usluga Style&Wingsa koja postaje sve više trendi i pristupačna širokoj populaciji, učinit će da odijevanje bude isključivo užitak i radost koja će vam uštedjeti vrijeme i novac, a pritom ćete izgraditi kvalitetan stil.

Već danas pozovite profesionalke koje će vam pružiti odlična modna rješenja i stilske savjete. Neka se svijet okreće za vama uz Style&Wings!

Detalje potražite na službenim stranicama www.styleandwings.hr i Instagram profilu @style&wings.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image