Dok se godišnje doba itekako mijenja u New Yorku i počinje ona prava, ipak nešto prohladnija i vjetrovitija jesen, 34-godišnja ruska manekenka i topmodel Irina Shayk i dalje nosi prilično ljetne lookove.

Upravo u takvim izdanjima najbolje pokazuje svoju fantastičnu figuru i stil po kojem je, posljednjih nekoliko godina svakako, prepoznata diljem svijeta kao jedna od najbolje odjevenih žena modelinga i kraljica ulične mode. 

ASOS Najbolji komadi za prohladnu, jesensku sezonu na gradskom asfaltu

Iskopirajte fantastični stil Irine Shayk za par sto kuna
Profimedia 

Iskopirajte fantastični stil Irine Shayk za par sto kuna
Profimedia 

Kako je koronakriza posebno jako pogodila i Veliku Jabuku, Irina poduzima sve kako bi ostala zdrava i kako bi zaštitila svoju kćerkicu Leu De Seine Cooper, od koje se ne odvaja. Po malenu je upravo i stigla nakon što je završio vrtić i pritom ostavila besprijekoran dojam u neon topu i suknji, na koje je odjenula ultimativni trend sezone - kožnati blejzer.

Premda njezin blejzer dolazi s potpisom brenda J Brand, za koji je dizajnirala njezina kolegica i prijateljica Elsa Hosk, i vi možete nositi sličan komad za svega par sto kuna. Pogledali smo ponudu u kolekcijama pristupačne mode i izabrali neke modele u kojima ćete izgledati fantastično.

Svi modeli su od umjetne, eko kože tako da su zasigurno još primamljiviji i mogu se nositi sezonama. 

SAVJET INSAJDERA: Ovakav se blejzer od umjetne kože odlično nosi, osim na neon komade kakve bira Irina, i na denim svijetlije nijanse i velike, XXL gležnjače. Grunge je opet IN, baš kao i estetika 90-ih.