Poznata Njujorčanka i supruga Justina Biebera s međunarodnom karijerom u modelingu, Hailey Baldwin Bieber, jedna je od onih djevojaka koje se prate, prvenstveno zbog elaborirana odjevnog stila. 

Ona je najbolji indikator trendy mode, jer među prvima nosi one komade koje svi žele u svojoj kolekciji. Tako je bilo i ovaj put, kad je izašla na kasnu večeru sa suprugom, a znala je da će tamo biti horda paparazza koji je slijede u stopu. 

Je li kožni baloner ultimativni modni hit sezone?
Profimedia 

Utegnuta u iznimno uske hlače od lateksa u intenzivnoj nijansi patlidžana, sve je ostavila bez daha fantastičnom linijom. No ono što je nama najviše zapelo za oko je njezin kožnati baloner koji je ključni modni komad sezone. Predivna nijansa konjaka, damska dužina i street style estetika definitivno su nešto što osvaja na prvu.

Posebice kad se radi o kombiniranju svih jesenskih boja tako da se Hailey ne boji colorblock tehnike. Na to sve je nosila obuću u sličnoj nijansi kao i hlače, tako da je savršeno zaokružila svoj stylish look i još jednom potvrdila svoj status trendseterice.