Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

PLAVUŠA vs. BRINETA Dva ružičasta HOF izdanja Nives Celzijus koja se pamte

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Koji je vaš favorit?

Izvor: Instagram

Story Hall of Fame je događaj magazina Story koji se već održava godinama i sinonim je za dobru zabavu. Kroz godine smo okupljali drage nam zvijezde, s kojima i danas surađujemo. Ove godine je situacija ipak nešto drugačija. Pandemija koronavirusa nam je možda poremetila planove, ali nas nije zaustavila.

Slavimo život i sve ono što život je, no na jedan drugačiji način, u sklopu emisije na Story.hr-u koja će se premijerno emitirati 26. 12. u 20 h. Ove godine, Story Hall of Fame odaje priznanje onima koji su uvijek uz Story - njegovi čitatelji. Stoga će ovogodišnji Story Hall of fame biti omage celebritijima s kojima smo u ovoj specifičnoj godini dalje intenzivno surađivali, a posebno su nas dojmili oni koji su hrabro koračali i dok posla za njih nije bilo, te smo uspjeli ostvariti stvari koje su se u početku činile nezamislive. Odat ćemo priznanje i našim čitateljima jer oni su ti zbog kojih sve radimo - oni su naš HALL OF FAME.

Javni život, slažu se mnogi, sa sobom nosi brojne pozitivne, ali i negativne stvari. Međutim, jedna od onih koja nikada ne dopušta da joj osmijeh nestane s lica je i karizmatična Nives Celzijus, koja riječima ne treba naglašavati kako je snažna žena - njezina pojava govori za sebe.

Svoj karakter Nives pokazuje i kroz - stil, kojim često naglašava svoje brojne atribute, a na račun kojeg svakodnevno, i s razlogom, dobiva brojne komplimente. Uz sve, Nives je velika Storyjeva podrška, uključujući i naš Hall of Fame, kojeg godinama uveličava svojim dolaskom, ali i modnim kombinacijama. Zato smo se sada prisjetili njenih dviju ružičastih kombinacija, potpuno različitih, ali jednako efektnih. Prije pet godina se Nives, tada plavuša, odlučila za 'hrabru' prozirnu svijetloružičastu haljinu domaćeg dizajnera Ivice Skoke, u kojoj su u prvi plan došle njezine vitke noge i struk.

Tijekom godina, Nives je promijenila boju kose, ali je ostala vjerna svome upečatljivom stilu. Na prošlogodišnjem je Hall of Fame partyju tako zablistala u midi ružičastoj haljini brenda Cataleya by Martina Ješe. Uska haljina otkrivenih ramena naglasila je njezinu liniju. 'Tko ne bi volio ovu haljinu?', poručila je tada - a mi se slažemo. Koji ružičasti look je vaš favorit? Kako god, jedno moramo priznati, atraktivna Nives sve nosi odlično.

Pandemija koronavirusa nam je uzela svašta, ali nam neće uzeti vedar duh i pozitivnu energiju. Nasmiješeni i dobrog raspoloženja vas čekamo sutra, 26. prosinca u 20 sati na Story.hr-u.

Najčitanije

Najnovije