Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

SKANDAL U SVIJETU MODE Alexander Wang optužen da je silovao modele

Autor N.G.
Autor N.G.

Navodno ih je i drogirao

Izvor: Instagram

Jedan od najpoznatijih i najaktualnijih svjetskih modnih dizajnera, 37-godišnji Alexander Wang suočio se s vrlo ozbiljnim i strašnim optužbama. Naime, ovih je dana odjeknula vijest da ga je nekolicina muških i transrodnih modela optužila da ih je drogirao, ali i seksualno napastvovao.

Pojedini modeli istupili su u javnost rekavši da im je dizajner u piće ubacio MDMA, a potom ih silovao. Ove optužbe objavljene su na Instagram profilu koji inače upozorava modele na brojne opasnosti koje postoje u ovoj industriji, a vrlo brzo počeli su se javljati i drugi ljudi koji tvrde da ih je Wang seksualno iskoristio. 'Alexander Wang je navodni seksualni predator, mnogi muški i transrodni modeli su se javili i javno pričali o seksualnim napadima koje su doživjeli od dizajnera. Važno je da pokažemo našu podršku žrtvama tako što ćemo otpratiti s društvenih mreža njegovu modnu liniju - stoji u objavi na Instagram profilu pod nazivom 'Sh*t Model Management'.

Jedna od prvih koji je istupio i pod imenom i prezimenom govorio o napadu je model Owen Mooney koji tvrdi da se sve dogodilo u jednom njujorškom klubu i da ga je dizajner uhvatio za nogu, potom i prepone te da ga ni nakon nekoliko molbi nije prestao seksualno uznemiravati. Dizajner se o ovim optužbama još uvijek nije oglasio. 

Najčitanije

Najnovije