Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DAN ŽENA

Aleksandra Dojčinović: 'Trebamo sebi biti najbolje i onda ići naprijed'

Autor promo
Autor promo

Snažna poruka upućena svim ženama

Izvor: promo

Mjesec ožujak voditeljica Ana Radišić je odlučila u potpunosti posvetiti snažnim, uspješnim i posebnim ženama. Među njima našla se i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Iako je 2020. godina na poslovnoj razini bila potpuno nepredvidiva i izazovna, Aleksandra ju je završila iznimno uspješno. 

'Ja volim probleme nazivati izazovima, a iz njih rasteš i postaješ velik. Usudila bih se reći da sam u protekloj godini jako narasla i sazrela u poslovnom smislu. Ne znam do kad će ovo trajati, ali je lijepo kad i iz ovoga pronađeš neku snagu. Mislim da sam se dobro snašla i prvi put sam na svom poslovnom putu, bez obzira na ranije rezultate, sebi čestitala. Sve je ispalo poprilično dobro', kaže Aleksandra.

Izvor: promo

Ipak, ističe da ništa od toga ne bi bilo bez njezinog tima. 'Želim da svaka osoba koja uđe u moj tim se osjeća kao dio tima. Ja nisam iznad njih niti ispod njih. Mi smo jedan tim koji gradi jedan brend. Ja vodim taj brend, ali to ne umanjuje niti jednog klijenta, niti jednog zaposlenika, niti jednog poslovnog partnera. Ako moji radnici ostaju do 4 na poslu, ja ću ostati do 7. Od njih neću nikad tražiti takvo nešto, ali one moraju znati da sam ja njihov oslonac', istaknula je dizajnerica.

Izvor: promo

Za sam Dan žena ima i snažnu poruku za sve pripadnice nježnijeg spola. 'Svaka od nas treba upoznati sebe, ako ne poznaješ dovoljno sebe nikad se nećeš moći dobro snaći u ovom svijetu koji je danas toliko brz. Trebamo ojačati sebe, sebi biti najbolje i onda ići naprijed', zaključila je Aleksandra.

Aleksandra je ujedno bila prva gošća u podcastu Ane Radišić u mjesecu koji slavi žene, a kroz sve nedjelje u ožujku Ani će u studio doći dame od kojih svi mogu puno naučiti. 

Najčitanije

Najnovije