Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjetnost

Novi glamurozni minimalizam vjenčanica domaće modne kuće Lukabu

Autor promo
Autor promo

Sposobnost dizajnerice Marine Jerant da svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvori u avangardne, a nosive komade čini ju istinskom umjetnicom

Izvor: Maps of light

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što moderna romantičarka želi biti. Modeli vjenčanica osmišljeni su da prate krivulje ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke. Mladenka ostavlja anđeoski, gotovo bestežinski dojam, uobličena detaljima prozračnog tila.

Izvor: Maps of light

 Donji dijelovi vjenčanice izrađeni su od lepršavih tkanina koje odaju dojam neprestanog kretanja, ritmičnosti i pokreta. Vjenčanica na taj način svojim kretnjama skladno naglašava pokrete mladenke i čini ju laganom, okretnom i šarmantnom.Sposobnost dizajnerice Marine Jerant da svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvori u avangardne, a nosive komade čini ju istinskom umjetnicom.Pitali smo ju što ju je nadahnulo za ovu romantičnu, a iskrenu kolekciju.

Izvor: Maps of light

'Moja je kolekcija nadahnuta dubokim „rolanjem“ same sebe, a pročišćujući um, došla sam i do ovog 'novog minimalizma' koji je postao središnji dio nove kolekcije. U svom procesu čišćenja i promišljanja polazim od čistog komada prozračne i nježne tkanine te ju ispreplećem s harmonijom čistih i jednostavnih detalja, delikatnom čipkom i ručno perlanim detaljima u dizajnu čiji završni dodir i pogled gotovo ima opipljivu strukturu oblaka.Volim avangardne i umjetničke detalje povezivati s čistim, minimalističkim krojevima i na taj način stvarati kreacije koje uspješno spajaju tradicionalno i suvremeno, glamurozno na moj način', rekla je. 

Izvor: Maps of light

Kolekcija se može isprobati u Zagrebu i Osijeku uz obaveznu rezervaciju ili poslati mjere i naručiti svoju online vjenčanicu putem webshop-a na www.lukabu.com

Najčitanije

Najnovije