Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anita: 'Moja Lily voli nositi narukvice, ali uši joj još neću bušiti'

Ljubav prema nakitu dijeli i s kćeri Lily, koja je baš danas jednu njezinu narukvicu opisala s riječima: 'This is so cute'

 Izvor: Rajna Raguž

Svatko od nas ima barem jednu strast. Za Anitu Dujić Broadfoot to je dizajniranje nakita u kojem uživa još od srednje škole. Njezina tada ljubav, danas je prerasla i u posao pa je njezin brend Juno Studio jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova nakita. Kao proslavu pete godišnjice postojanja, izbacila je novu kolekciju u kojoj za svakoga ima po nešto. Inače, Anita je svoju ljubav prema nakitu prenijela i na dvogodišnju kćer Lily. Koje komade obožava Lily, a što možemo očekivati od ovogodišnjih trendova u svijetu nakita, otkrila nam je u razgovoru. 

anita dujić Izvor: Rajna Raguž

Kada ste se zaljubili u nakit, posebice dizajniranje istog?

Nakit volim oduvijek, a u dizajniranje sam se zaljubila još u srednjoj školi, kada sam počela raditi svoje prve komade, iako tad nisam ni sanjala da će mi to jednog dana biti posao.

Kada je riječ o nakitu, što je must have ove sezone?

Žuto zlato, čiste linije, medaljoni s kamenjem, statement komadi.

Opišite nam malo najnoviju vašu kolekciju. Po čemu je posebna?

Posebna je po tome što sam se ovaj put poigrala s koraljima i tirkizom, koje inače jako volim i za mene simboliziraju ljeto. Ima tu i srebra, zlata, dragog kamenja. Jako osluškujem svoje kupce i njihove želje, ali se i vodim svojim osjećajem pa ta kombinacija na kraju uvijek dobro funkcionira.

juno studio Izvor: Rajna Raguž

Nosite li i Vi nakit svakodnevno? Bez kojih komada ne izlazite iz kuće?

Po tom pitanju sam minimalist, ali postoje komadi koje nosim svakodnevno. Vjenčani i zaručnički prsten sam sama dizajnirala i nosim ih svaki dan. Zlatnu ogrlicu Sia koja mi je jedan od dražih Juno komada ili ogrlicu Nox za koju me inspirirala moja kći te jednostavne zlatne karike. To je moja kombinacija za svaki dan, a kada je neka važnija prigoda u pitanju, onda volim statement komad.

Da možete odabrati samo jedan komad nakita, koji bi to bio i zašto?

Svoj zaručnički prsten, jer imam jaku emotivnu poveznicu prema njemu, jer je jedinstven, poseban i meni predivan.

Jeste li ljubav prema nakitu prenijeli i na kćer? Voli li se ona kititi?

Lily je još malena, tako da nije u tome, ali voli nositi narukvice. Jutros je stavila jednu na ruku i rekla: ''This is so cute'' (smijeh).

anita dujić Izvor: Instagram

Ima li Lily probušene uši? Ako ne, imate li to u planu?

Još uvijek ne, iako su meni probušili uši kao bebi, ostavit ću to Lily da sama odluči kad malo naraste.

Imate li u svojoj kolekciji neki komad nakita koji ste naslijedili?

Imam, i to više njih. Dobila sam ih od roditelja i jako su mi pri srcu te ih nosim u posebnim prigodama. Tako sam na svom vjenčanju nosila prsten s Ametistom, koji je mojoj mami moj djed poklonio za 16. rođendan, a ona meni.

Postoji li neki komad nakita kojeg već duže priželjkujete, ali ga još niste odlučili kupiti?

Ima toga, ali ja nekako sve ono sto zamislim/poželim i izradim u svom nekom stilu pa po tom pitanju nemam nekih posebnih želja.

 Izvor: Rajna Raguž

 Izvor: Rajna Raguž

Magazin

Royals