Ako pitate modne stručnjake - srpska pjevačica Jelena Karleuša jedna je od najbolje odjevenih žena na Balkanu, a čak i strani mediji pisali su kako njezine modne kombinacije kopiraju svjetske zvijezde među kojima su starleta Kim Kardashian, pjevačica i glumica Jennifer Lopez... 

KAKAV LUKSUZ Neće vam biti dobro kada čujete koliko je Jelena platila torbu
Privatni album 

U svom walk in closetu Jelena ima stotine brendiranih haljina, a najveća strast su joj skupocjene štikle i torbice. Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dior samo su neka od najvećih modnih imena čije primjerke ova pjevačica posjeduje u svom ormaru. 

No, jedna je od rijetkih pjevačica koja se može pohvaliti Birkinicom, kultnom torbom francuske modne kuće Hermès. Iako za njom lude brojne žene diljem svijeta, samo one s 'dubljim džepom' ovakav primjerak mogu staviti na police svog ormara, a među njima je i Jelena Karleuša koja je za ovaj modni detalj iskeširala oko 80 tisuća kuna. 

KAKAV LUKSUZ Neće vam biti dobro kada čujete koliko je Jelena platila torbu
instagram/screenshot 

Prosječna cijena ove torbe je oko 80 tisuća kuna, ali cijena može rasti i do dva milijuna kuna. Naravno, ova druga cifra odnosi se na modele izrađene od krokodilske kože s dijamantnim ukrasima. 

Inače, Jelena je već 12 godina u turbulentnom braku sa srpskim nogometašem Duškom Tošićem. Iako se šuškalo kako im je odnos na klimavim nogama, Jelena i Duško demantirali su nagađanja o razvodu. Zajedno imaju dvije kćeri, 12-godišnju Atinu i 11-godišnju Niku koje od rođenja pune medijske stupce. Starija kći nedavno je postala i Tick Tock zvijezda, a na ton platformi već ima 125 tisuća pratitelja.