Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA SVAKOG PO NEŠTO

Ovog ljeta biramo trendi spontanost i udobnost

Autor promo
Autor promo

Budite spremni za nezaboravno i najudobnije ljeto

Izvor: promo

Koliko god nam se ponekad činilo da je ljeto otkazano i potopljeno kišom, ono stiže i zaslužili smo ga možda i više no ikad prije. Neka ono bude osunčano, nesputano, udobno i nezaboravno. Za sve to treba nam ljetna obuća u kojoj ćemo biti nezaustavljivi i besprijekorno uređeni.

Beskrajne šetnje nerijetko se nastavljaju dugim guštanjem na nekoj terasi uz obalu ili plesom do jutarnjih sati. Tu „nastupaju“ Mephisto natikače i sandale široke palete boja, s metalik sjajem, raznim uzorcima, kopčama... Glavni element korišten u sandalama i natikačama je pluto, 100% prirodno, proizvedeno od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Gazište od najfinije prirodne kože prilagođava se nozi kao topli pijesak s plaže.

Izvor: promo

Fleksibilan, trajno elastičan i iznimno mekan među-potplat mekog zraka prisutan u svakoj Mephisto cipeli, amortizira udarce tijekom hodanja na apsolutni minimum te štiti stopala, zglobove i kralježnicu. Uz đon od prirodne gume odnosno kaučuka sve to taje maksimalnu ugodu i udobnost.

Zemljani modeli idealno se slažu uz sve odjevne kombinacije i čine odličan spoj s prirodom, dok bijele sandale naglašavaju preplanuli ten i daju pravi ljetni štih vašoj svakodnevnici.

Izvor: promo

Izvor: promo

Danas sve se više traži kvalitetna i udobna obuća, a Mephisto je poznat što svoju obuću radi od ponajviše od prirodnih materijala poput kože ili boje, te đona od prirodne gume odnosno kaučuka.

Dok se velika većina cipele često izrađuju od sintetike i u proizvodnom procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, Mephisto je zadržao značajke prirodnog i kvalitetnog proizvoda. Sve to daje jedan poseban osjećaj udobnosti i ugode.

Izvor: promo

U ponudi su sandale, natikače, s debljim i tanjim gazištem pa uistinu svatko može pronaći nešto za sebe. Mephisto se obućom od pluta približio svim dobnim skupinama pa sve generacije u obitelji mogu šetati u svojim odabranim modelima. Imamo i jednu dobru vijest.

Pogledajte ljetnu pluto kolekciju u u trgovinama Zagreb, Split, Rijeka i Dubrovnik kao i na www.shoes.hr

Budite spremni za nezaboravno i najudobnije ljeto uz #hodpooblacima!

Izvor: promo


Izbor Urednika

Royals