Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY VJENČANJA

Pjevačica Nela Đinđić: 'Odmalena želim imati veliku, bajkovitu vjenčanicu'

Autori Marko Banjavčić Autori Martina Rafaeli
Autori Marko Banjavčić Autori Martina Rafaeli

Jedna od zvijezda novog broja časopisa Story vjenčanja za koji je isprobala neke od najnovijih modela vjenčanica s domaćim potpisom

Izvor: Goran Čižmešija

Potraga za savršenom vjenčanicom dobiva novu dimenziju kada zakoračite u svijet hrvatskih dizajnera vjenčane mode. Predani modnom potpisu, oni svaku buduću mladenku doživljavaju jedinstvenom i snažno pridonose doživljaju vjenčane mode kao inspirativne, one koja će ostvariti modne snove, a pritom istaknuti osobnost i stil. Upravo je to posebnost ove modne priče i fotografija na kojima je zabljesnula pjevačica Nela Đinđić. Ona osvaja kako glasom tako i osmijehom, ali i prirodnom senzualnošću koja je savršen saveznik bridal modi. Opušteno i vedro, Nela nam donosi doživljaj odijevanja vjenčanica s potpisom hrvatskih dizajnera, pogled u svijet bezrezervne kreativnosti, romantike, ručnog rada, ali i glazbe, jer sve je to umjetnost. Svatko od ovih kreativaca, kako čarobna Nela tako i svako dizajnersko ime, svakim svojim uratkom slavi umjetnost, čarobnu dozu pozitive koja je danas itekako dobrodošla.

nela Izvor: Goran Čižmešija

Na našem ste setu isprobali mnoge vjenčanice i sve su vam odlično pristajale. Imate li favorita? U kojoj ste se osjećali posebno?
Moram istaknuti da sam se osjećala posebno tijekom cijelog snimanja jer nikada prije nisam imala priliku isprobavati vjenčanice. Već je sam taj osjećaj bio čaroban. Svaka je vjenčanica iz mene izvukla nešto drukčije, neku drukčiju energiju. Ali kada bih morala izabrati favorita, to bi bila čista, bijela, voluminozna vjenčanica eNVy rooma koja me ostavila bez daha.

Je li ovo bilo vaše prvo snimanje serije glamuroznih izdanja?
Da. S obzirom na to da se bavim poslom koji zahtijeva i vizualni pristup, odradila sam razna snimanja, ali dosad se definitivno nisam mogla pohvaliti ovakvim editorijalom.

Na čemu trenutačno radite? Napokon možemo razmišljati o ljetu u pravom smislu, kako privatno tako i profesionalno jer epidemiološke mjere popuštaju…
Radim na uistinu puno stvari. Predstavila sam kantautorsku pjesmu znakovita naziva ‘Problem’. Prvi je album gotov i izići će tijekom ljeta, a ja sam već debelo u planovima vezanim uz drugi album. Za više informacija o nastupima i koncertima pratite me na društvenim mrežama jer tamo će vas čekati svi detalji. Sve u svemu, sretna sam i zahvalna što se nešto počelo događati.

Jeste li ikad zamišljali kako biste voljeli da izgleda vaše vjenčanje? Bi li to bila mala ceremonija za odabrane uzvanike ili party za sve?
Joj, naravno da jesam. Odmalena želim imati veliku, bajkovitu vjenčanicu i veo na glavi na intimnom vjenčanju uz glazbu i suze radosnice. A kasnije svadba, ona bi bila najluđi party i sve suprotno od hrvatske tradicionalne svadbene procedure.

nela Izvor: Goran Čižmešija

nela Izvor: Goran Čižmešija

Kakav stil preferirate - minimalistički ili pak onaj južnjački, dramatičniji? Jeste li razmišljali o tome koliko se vaše karakterne crte ogledaju u vašem stil ili pak glazbi koju stvarate?
To je zanimljivo pitanje jer u meni postoji i jedno i drugo. Samo je pitanje dana, odnosno raspoloženja što ću nositi. Volim biti dramatična, hrabra, volim se istaknuti neobičnim detaljem, volim haljine, šminku, nakit, obožavam biti ženstvena. A ponekad baš volim istaknuti i tu ‘mušku’ stranu u sebi. Volim hudice, traperice, tenisice, bijelu majicu, kožnu jaknu jer se baš zbog toga osjećam kao prava žena. A kad u sve to ubrojimo i glazbu koju stvaram, može se vidjeti da volim eksperimentirati, da nisam čvrsto vezana ni uz što, da guram po svom. Ne bojim se biti ni gruba ni nježna.

Znamo da ste iznimno emotivni, otvoreni i srdačni. No kako biste se vi opisali? Čemu stremite u životu? Što vam je najvažnije?
Rekla bih da sam neobično obična. Hajdemo ovako, možda će najjednostavnije biti ako napišem pet svojih životnih prioriteta: vjera u više biće koje se brine o nama - Bog, obitelj, glazba, odnosno moj životni poziv, ljubav i prijatelji. Ne nužno tim redoslijedom.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals