Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Želimo biti drukčiji od drugih i zato ludimo za novim 'pomaknutim' trendom

Print art fusion i casual s pomakom ljetni su trendovi koji popravljaju raspoloženje i daju pozitivnu perspektivu u životu. Evo kako je u njima moguće uživati i u novoj modnoj oazi u Arena Centru

Izvor: Europa92

Svaka modna sezona ima svoje hitove, a oni su obično temeljeni na krojevima i bojama. Međutim, ovo je ljeto drukčije od drugih – fokus s boja prebačen je na uzorke. Razlog tomu može se naći u snažnom dizajnerskom pokretu najprestižnijih modnih kuća kojim se želi odjećom i modnim detaljima prizvati pozitiva, dobro raspoloženje, izraziti kreativnost, postići osjećaj nesputanosti i slobode te potaknuti originalnost. Zato i volimo dva najvruća ljetna modna trenda za žene i muškarce: casual s pomakom i artistički pristup uzorcima.
Umjetnost na tkanini

Izvor: Europa92

Zbog altruizma samih dizajnera urbana moda nikada nije bila bliže umjetnosti, a umjetnost nikada nije bila bliža svakodnevnom životu. I tu dolazimo do priče o uzorcima na trendovskim komadima s pomakom. Zašto? Jer se printeve ne može više strpati u stare kategorije modne klasifikacije; nema više samo cvjetnih, geometrijskih, točkastih i prugastih uzoraka…sada vlada print fusion stilova čiji krajnji rezultat – otisak na tkanini - podsjeća na vrhunska umjetnička djela.
Print art fusion
Jedan od pokretača ovog trenda - print art fusion - je i nizozemski brend Scotch & Soda čiji je novi dućan nedavno otvoren u Arena Centru. Riječ je o brandu koji je modnu scenu osvojio progresivnim pristupom modi. Bez napora povezujući očekivano s neočekivanim, redefinirajući svakodnevno odijevanje.

Najljepši Scotch & Soda komadi koje ćemo obožavati ove sezone
Stoga ako ste cool i urbani, skoknite “na” Scotch & Sodu u Arena Centar gdje ćete pronaći najposebnije komade za ovo ljeto. Jer ćete ondje – osim stvarno posebne kolekcije čiji dizajn snažno zagovara individualnost, autentičnost i samoizražavanje – otkriti i jedan sasvim posebno uređen interijer. Naime, ovaj zagrebački dućan Scotch & Soda u Arena Centru dizajnerski je spektakl sam po sebi – uređen tako da vam u trenutku popravi raspoloženje.

U njemu vas, između ostalih stvari, očekuju i najbolji casual komadi za žene i muškarce koji se mogu nostiti u svim prilikama, od jutra do večeri. Scotch & Soda casual komadi s pomakom izrađeni od vrhunskih tkanina i sa zanimljivim detaljima. Utemeljeni u praktičnosti i s uvijek iznenađujućim detaljima, Scotch & Soda je modni brand (ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku je Europa 92) s kojim se lako može imati pozitivan stav prema životu i biti originalan.

Novootvoreni dućan Scotch&Soda u Arena Centru
Novootvoreni dućan Scotch&Soda u Arena Centru
Izvor: Europa92


Sve ove divne komade potražite u novootvorenom dućanu Scotch & Soda u Arena Centru, a inspiraciju na Europa 92 Instagramu

Sadržaj nastao u suradnji sa Europa 92

Izbor Urednika

Royals