Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZAR JE POKRALA BOTANIČKI VRT' Jednoj pljuvali haljinu, drugoj hvale sijede

Obje glumice, inače, vršnjakinje, blistaju u sedmom desetljeću života

 Izvor: Profimedia

Nakon dvije odgode, prošlog je ponedjeljka otvoren Cannes Film Festival. Već su prikazani neki od iščekivanih filmova kao što je Anette s Marion Cotillard i Adamom Driverom u glavnim ulogama, a festival će trajati sve do 17. srpnja, a ovotjedna zvijezda festivala bila je glumica Sharon Stone koja je svojom pojavom oduševila sve prisutne. Na sebi je imala plavu haljinu s cvjetnim 3D detaljima koja je naglasila njezin seksepil, a mnogi su komentirali da u ovom izdanju izgleda čarobno.

 Izvor: Profimedia

Za svoj prvi dan na festivalu, 63-godišnja glumica izabrala je impresivnu kreaciju kuće 'Dolce&Gabbana'. Raskošna svijetlo plava haljina otvorenih ramena bila je puna cvijeća raznih boja i veličina, a sve je upotpunila nakitom 'Chopard'. Sharon je nekoliko minuta bila glavna zvijezda crvenog tepiha, a svi blicevi fotografa bili su usmjerni upravo prema njoj. Društvene mreže danas su prepune komplimenata na račun njezinog modnog odabira, no kao i uvijek bilo je onih koji su haljinu kritizirali. 'Šta je ovo, izgleda kao da je očerupala botanički vrt' , napisala je jedna korisnica Instagrama. 

 Izvor: Profimedia

No, nije Sharon jedina dama koja je plijenila pažnju. I njezina vršnjakinja, glumačka kolegica Andie MacDowell oduševila je sve prisutne kada se na crvenom tepihu pojavila potpuno sijede, odnosno sive kose. Andie je prethodno otkrila kako su je djeca potaknula da prihvati svoju prirodnu boju, što joj i nije teško palo. 'Sretna sam, sretnija nego ikada jer sam se prihvatila onakva kakva jesam. Više se ne opterećujem oko farbanja i nebitnih stvari već želim dostojanstveno prihvatiti svoje godine', rekla je u jednom intervjuu. 

 Izvor: Profimedia

Kada je prestala bojiti kosu, kćeri Margaret i Rainey Qualley rekle su joj da izgleda 'opako' sa sijedima, a upravo to dalo joj je samopouzdanja da više ne poseže za bojama za kosu. 

Magazin

Royals