Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GHETALDUS OPTIKA PONOVNO U 1+1 AKCIJI

Autor promo

Najpoznatija akcija Ghetaldus optike, 1+1 dostupna je na gotovo 100 adresa diljem hrvatske

teigan-collage - 2021-09-29T093142.670 Izvor: Ghetaldus

Nakon bezbrižnog i toplog ljeta, dugo iščekivana akcija Ghetaldus optike 1+1 vraća se u poslovnice diljem Hrvatske. Prijelaz iz ljetne u najšarmantniju sezonu godine – jesen, čini se kao savršeni trenutak da krenete u potragu za novim parom dioptrijskih naočala.
Ako ste od onih koji bez naočala tapkaju i na danjem svjetlu, a ne samo u mraku i k tome ste još skloni zaboravljati „vaše druge oči“ na poslu ili kod kuće, u autu, kod prijateljice...evo prave prilike da osigurate rezervne i postavite ih na strateške lokacije.

Akcija 1+1 dostupna je na gotovo 100 adresa diljem Hrvatske, a to je najbolja garancija da će baš svako lice pronaći čak dva dioptrijska okvira koja će mu savršeno odgovarati i koja će ove jeseni postati njegov najbolji modni dodatak.

Ghetaldus optika već je dobro poznato mjesto okupljanja naočaloljubaca svih dobnih skupina, čiji glavni cilj je zadovoljiti sve vaše potrebe, čak i ako imate u potpunosti drugačije stilove života ili pak' poglede na svijet. Dirigent modnih trendova u svijetu naočala - Ghetaldus optika iz godine u godinu oduševljava sve širim izborom modelistike dioptrijskih naočala, koje se mogu savršeno prilagoditi vašim životnim navikama.

 Izvor: promo

Dioptrijske naočale odavno su prešle granicu jednostavnog i neuglednog pomagala za vid i pretvorile su se u jedan od najefektnijih i najšarmantnijih modnih dodataka koji, baš poput drugih modnih dodataka, iz sezone u sezonu mijenja svoj izgled, prilagođava se najnovijim i najpopularnijim trendovima i transformira se u statement detalj koji dodatno naglašava vaš osobni stil i karakter.

Uz akciju 1+1 ostvarujete posebnu pogodnost pri kupnji novih dioptrijskih naočala –
uz kupnju jednih naočala u vrijednosti većoj od 700 kuna, od GHETALDUS optike druge naočale iz odabrane kolekcije dobijete GRATIS.

Osim pristupačnih cijena u Ghetaldus optici čekaju vas neodoljivi okviri zbog kojih ćete poželjeti nositi dioptrijske naočale čak i ako ih zapravo ne trebate. Također, nikako ne zaboravite da je novi dioptrijski okvir dugoročna investicija, a pravilnim odabirom jednog od visoko kvalitetnih okvira isti ćete bez problema uklopiti u vaše svakodnevne odjevne kombinacije. Danas je svijet dioptrijskih naočala raskošniji nego ikad i donosi bezbroj različitih okvira među kojima će baš svatko pronaći oblik koji savršeno laska njegovom obliku lica, ali i osobnom stilu.

 Izvor: promo

Bitno je za istaknuti da vas u Ghetaldus poslovnicama čeka i stručni tim koji, osim o izgledu, brine i o onom najvažnijem - zdravlju vaših očiju. Dakle, osim akcije 1+1, prije kupnje svakako provjerite svoj vid i obavite njegovu BESPLATNU KONTROLU.
Odaberite akciju 1+1 Ghetaldus optike i čak dva para kompletnih dioptrijskih naočala iz bogate ponude svjetski poznatih brandova, koji će riješiti slatke muke kombiniranja okvira i odjeće, ali i razbiti monotoniju u nadolazećim, nešto hladnijim danima. Dopustite si mogućnosst različitih naočala za različite prigode.


Simbioza struke, znanja i raznolike ponude koja garantira savršeni odabir dioptrijskih naočala čak i onima najizbirljivijima - GHETALDUS OPTIKA, vaše druge oči.

Magazin

Royals