Posjetitelji WOLF kongresa su iz prve ruke mogli čuti zanimljive, do sada neotkrivene, detalje koji su obilježili poslovne puteve više od 30 uspješnih poslovnih žena, ali i muškaraca, iz najrazličitijih grana poduzetništva.

Aleksandra Dojčinović, Tatjana Jurić, Ida Prester, Nika Turković, akademkinja Mirna Šitum i Dario Marčac, samo su neka od čak 30 imena koja su tijekom dva dana, na vlastitom primjeru pokazala i dokazala da posao zaista može i treba biti zadovoljstvo brojnoj publici u Zagrebu.

Aleksandra Dojcinovic WOLF kongres
Mario Pavlović 

Organizatorica kongresa Ana Rotim istaknula je da 'od svih govornika koji su stigli na našu pozornicu dobili smo točno ono što je bilo potrebno – bilo je toliko osobno i ljudski, a istovremeno jednako toliko profesionalno i motivirajuće. Ne smijemo zaboraviti da je realan život bez uljepšavanja ključni faktor koji stoji i drži cijelu tu savršenu sliku idealnog uspješnog pojedinca.'

Cijela ideja projekta je bila maknuti se od savršenog predstavljanja te kroz panele, intervjue i motivacijske govore naglasiti da se unatoč preprekama, izazovima ili problemima, ipak može stvarati vlastito bolje sutra i raditi na svojim snovima.

Mirna Šitum i Ana Rotim WOLF kongres
Mario Pavlović 

Održani kongres bio je samo prvi korak, jer cilj organizatora je stvoriti cijelu platformu koja će ljudima i ubuduće omogućiti kontakt s uspješnim pojedincima koji će na svom vlastitom primjeru ispričati svoju realnu poslovnu ili privatnu priču i tako pružiti vjetar u leđa, motivaciju ili inspiraciju za njihove daljnje poslovne korake.

Tatjana Jurić, kao jedna od govornica na kongresu priliku je savršeno iskoristila za poslovnu, ali ne prestrogu kombinaciju s daškom elegancije. Za postizanje ovog jednostavnog poslovnog looka sigurni smo da već imate sve potrebne komade kod kuće!

Karirani crno-bijeli sako Tatjana je iskombinirala sa svijetlim jeansom popularnog modela wide leg i klasičnim crnim štiklama. Jednostavna crna majica i Tatjanin zaštitni znak, crveni ruž, koji obožava nositi, odlično su upotpunili kombinaciju.

Tatjana Juric WOLF kongres
Mario Pavlović 

Inspirirajte se i vi ovim efektnim, a jednostavnim jesenskim poslovnim lookom u kojem ćete izgledati odlično!

Više fotografija uspješnih i inspirativnih poslovnih žena koje su bile dio WOLF-a pogledajte u našoj fotogaleriji!

Mario Pavlović WOLF kongres