Svako godišnje doba budi dozu uzbuđenja oko kreiranja nove i osebujnije garderobe, a naročito jesen čija modna priča već uvelike dominira našim ulicama i životima, a novih komada imamo uistinu na biranje.

Malo šopinga može vam, barem privremeno, podignuti raspoloženje u svijetu u kojem je sve postalo – sivo. No, zahvaljujući modnoj industriji, naše ormare ispunile su jesenske chic boje i statement komadi, a mi smo se zaljubili u komade iz kolekcija Galeba, Centre, Naf Naf-a, SKINY, Camel Active i brojnih drugih poznatih imena koja jamče vrhunski i prije svega, odmjereni i trendy stil u kojem
je kvaliteta na prvome mjestu. Provjerite i kolekcije dostupne u trgovini Naš Dom, kao i sve one koje možete nabaviti u trgovinama CENTRA.

Brojni trendovi nalaze se, osim u trgovinama diljem Hrvatske, i na mrežnoj stranici www.brandsandtrends.hr , gdje možete pronaći obilje modnih trendova po jedinstvenim cijenama.

Kako biste ove jeseni kupovali s popustom, aktualni broj Storyja donosi vam specijal Story Shopping Fest i mnoštvo kupona za najbolji šoping dok u subotu, 13. studenoga, uživajte i u PBZ CARD PREMIUM VISA Happy Dayju, kada za plaćanje Premium Visa karticom ostvarujete do 40% popusta na odabrane artikle.

pikseli za sliku (79)
Story 

Na poleđini Storyjevog kupona pronađite sve detalje te nemojte zaboraviti da trošak kupnje novih komada možete podijeliti na željeni broj rata, bez kamata i naknada.

NAŠ DOM
Story Press 

CENTRA
Story Press 

CENTRA
Story Press 

GALEB
Story Press 

Cijene u izlogu mogu se razlikovati od finalnog popusta; popust se obračunava u trgovinama

pikseli za sliku (6)
Story 

Uz kupone s časopisom Story obavite najpovoljniju kupnju modnih proizvoda s potpisom svjetskih i domaćih brendova, u više od 500 trgovina diljem Hrvatske. Više doznajte ovdje.