Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U POTRAZI STE ZA VJENČANICOM IZ SNOVA? Ovo su trendovi kojima nećete odoljeti

Kolekcije vjenčane mode trendovima najavljuju sezonu u kojoj se slavi ženstvenost i senzualnost

rsz_look_11_-amsale_archive_collection Izvor: Story vjenčanja

Modna predviđanja u svijetu vjenčanja posebna su poslastica za nove generacije budućih mladenki i za sve one koji vole vjenčanu modu. A što će se nositi u proljeće i ljeto 2022.? Modni optimizam, osobnost i veselje predstavljeni u kolekcijama vjenčanica lepršavog volumena, čarobnih rukava i neodoljivih detalja. Ističu se modeli s floralnim motivima i korzetima te mini modne vizije maksimalnog dojma. A odlična modna najava sezone očekuje vas na Festivalu vjenčanja “Reci DA” koji će se održati 20. i 21. studenoga 2021. na novoj atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11b u Zagrebu, gdje vas očekuju i odabrani saloni vjenčane mode.

Cvijeće, cvijeće

cvjetna vjenčanica
Vjenčanica Temperley
Izvor: Story vjenčanja

Što se nosi u proljeće? Floralni motivi, naravno! Od čarobnih trodimenzionalnih aplikacija do vezenih i oslikanih motiva, jer bijela vjenčanica više nije jedina opcija.

Duboki dekolte

vjenčanica duboki dekolte
Vjenčanica Anne Barge
Izvor: Story vjenčanja

Ovaj stil nije novost, ali novost je to što su ga prigrlili brojni dizajneri. Duboki dekolte, koji se često naziva i V izrez, forma je koja se dobro slaže s izazovnijim, ali i s romantičnim modelima vjenčanica, haljinama s rukavima i bez njih, uskim i raskošnim siluetama. 

Velike mašne

vjenčanica s mašnom
Vjenčanica Halfpenny London
Izvor: Story vjenčanja

Vjenčana moda ne odustaje od mašni te su i dalje u trendu one impresivnih veličina, a nose se uz sve modele vjenčanica, bilo da je riječ o slim haljinama ili onim slojevitog, raskošnog volumena. „The bigger the bow, the better the drama” vrijedi i u 2022. godini.

Kratko, kraće

Midi vjenčanica
Vjenčanica Peter Langer
Izvor: Story vjenčanja

Midi i mini vjenčanice odlično se uklapaju u neformalnije svečanosti i savršen su odabir za mini i mikro vjenčanja, ali ne zaboravite da mini voli maksi dojam koji možete postići velikim velom, rukavicama, mašnama...

Nose se i korzeti

Vjenčanica s korzetom
Vjenčanica Eisen-Stein
Izvor: Story vjenčanja

I to ne oni klasični nego bodi korzet modeli koji savršeno oblikuju tijelo te se naziru svojom negliže formom. I ovaj stil nije nov, ali je za razliku od prošlih sezona sveprisutan, jer osim što je vrlo ženstven i senzualan, oblikuje haljinu poput skulpture. 

 Izvor: Story vjenčanja / Festival vjenčanja RECI DA

A za sve mladence te zaljubljenike u svijet vjenčanja nezaobilazno mjesto na kojem će pronači sve za vjenčanje iz snova upravo je Festival vjenčanja “Reci DA” koji će se održati 20. i 21. studenoga 2021. na novoj atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11b u Zagrebu, mjestu koje predstavlja novi format shopping centra za uređenje interijera i zabavu. Na Festivalu vjenčanja “Reci DA” očekuju vas brojni izlagači, zanimljiv program i bogate nagradne igre.

PREDSTAVLJAMO izlagače - SALONE VJENČANICA!

ARTAJAN vjenčanice & vjenčanja

Nikolina WEDDING STORE

VESNA SPOSA

NANCY SHOWROOM

Vjenčanice The ONE

Katjusa VJENČANICE

Royal Bride

STRESS – Najam vjenčanih i svečanih haljina

VJENČANICE BIBA

KARIZMA POROČNI ATELJE

LJUBAV Salon vjenčanica

ALYCE Paris

I DO WEDDINGS

ANALUNA BRIDAL

CIPELE

Högl Shoe Fashion

DJEČJA MODA

Koko Kids Store


Family Mall (ex Solidum) svojim zanimljivim konceptom, najvećim izborom trgovina namještajem u regiji, zabavnim sadržajima i ugostiteljskim objektima privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prostire se na više od 32.000 m² prodajne i zabavne površine te posjeduje dva velika besplatna parkirališta sa 780 parkirnih mjesta. Broj izložbenih prostora na događanju bit će ograničen sukladno prostoru i epidemiološkim mjerama.

Magazin

Royals