Neke od ponajbolje odjevenih žena zagrebačke scene ulične mode, dizajnerice Leonarda Lončar i Katarina Baban te ekonomistica i životna savjetnica Borna Kotromanić, ovaj su nas tjedan osvojile na prvi pogled.

Kako? Fantastičnim odjevnim kombinacijama. Njihov stil vrlo je personaliziran, dojmljiv na prvi pogled i prije svega - originalan.

Kombinirajući trendi i retro komade, uvijek s dozom šarma i neočekivanosti, Leo­narda uspijeva iznova potvrditi status modne ikone, a ovaj smo je tjedan snimili u upečatljivom kaputu boje purpura koji je kombinirala s trapericama, crnim cipelama i sunčanim naočalama retro, mačkastog okvira za potpun dojam.

Leonarda Lončar
Robert Gašpert / Story Press 

Glumica i dizajnerica Katarina Baban izgledala je iznimno ženstveno u bež detaljima, pri čemu je kaput odigrao glavnu ulogu.

Katarina Baban
Robert Gašpert / Story Press 

Uvijek posebna Borna Kotromanić i dalje nosi svoj omiljeni komad - čizme Prada s debljim potplatom i avijatičarsku jaknu s vunenom podstavom, koja osim što grije, izgleda fantastično na njoj. One su naše ovotjedne stilske junakinje.

Borna Kotromanić
Robert Gašpert