Ovog vikenda gledatelji su imali priliku uživati u drugoj epizodi ove sezone showa Ples sa zvijezdama. Osim plesa, tu su pažnju privlačile i haljine natjecateljica, no posebnu pozornost je i ovaj put dobila Maja Šuput koja se, uz Igora Mešina, našla u voditeljskoj ulozi.

Maju smo već u raznim projektima navikli vidjeti u svaki put potpuno novom izdanju i teško je predvidjeti sljedeći potez njenog dugogodišnjeg stilista i nerazdvojnog prijatelja Marka Grubnića koji je zaslužan za njene outfite.

 Ovaj put Maja se pojavila u izdanju koje podsjeća na latino plesačice što ne iznenađuje budući da je fiesta latina tema ovotjedne epizode. 

Na sebi je imala crnu haljinu koja otkriva puno, ali ne i previše budući da je otvorenija na strateškim mjestima.

Gornji dio haljine podsjeća na plesni triko, koji s prednje strane ima otvoren dio koji pokazuje Majin trbuh, ali ne i previše dekoltea dok je donji dio napravljen od ‘zgužvanog’ materijala nejednake dužine s prilično visokim prorezom kojim je pjevačica istaknula noge.

Na nogama je imala ružičaste sandale na visoku petu sa srebrnim ukrasom, a kosa joj je ispletena u pletenicu koja je zatim zavijena u punđu i ukrašena jednostavnom crnom ružom.

Majinu fotografiju podijelio je i Marko Grubnić na svom Insta storyju uz komentar: ‘Moja latina’.

Na Majine haljine iz showa Tvoje lice zvuči poznato podsjetite se u našoj galeriji:

Instagram Maja Šuput i Marko Grubnić