Lejla Filipović sa suprugom Tarikom otputovala je u Novi Sad i po prvi puta posjetila Petrovaradin.

Zajedničku fotografiju bivša Miss Hrvatske podijelila je na Instagramu. Lejla je za proljetno razgledavanje odjenula prekrasnu, lepršavu midi haljinu u plavoj boji s cvjetnim uzorkom. Vitku liniju je dodatno istaknula pojasom oko struka.

Haljinu je iskombinirala s bijelim tenisicama koje su u ovo godišnje doba neizostavan dio većine modnih kombinacija. Poznati par od pratitelja je dobio pohvale na račun modne usklađenosti.

'Kak ste se uskladili samo' i 'Uvijek top oboje', bili su samo neki od komentara. 

Da bijele tenisice pristaju uz sve, to najbolje zna upravo Lejla koja ih kombinira uz gotovo sve outfite, bilo da je riječ o opuštenim ili klasičnijim izdanjima. Tako je prije nekoliko tjedna objavila fotografiju iz sunčanog Rovinja, a uz bijele tenisice nosila je majicu u istoj boji i tamnoplavo odijelo.

Kombinaciju je upotpunila zlatnim nakitom i tamnoplavim sunčanim naočalama, a sve je podignula crvenim ružem. Uz pomoć klasičnih bijelih tenisica ovaj ozbiljan outfit učinila je ležernim.

Još jedan drugačiji stajling pokazala je na fotografiji iz Istre. Nosila je majicu na prugice, svijetle traperice te proljetni kaputić s uzorkom. Uz to iskombinirala je tirkiznu torbicu i neizostavne bijele tenisice.

Lejlu smo nedavno vidjeli i na špici gdje je ponovno briljirala sa svojim stajlingom. Prije samog putovanja u Novi Sad iskoristila je priliku i u središtu grada obavila šoping.

Odjenula je idealne komade za prijelazno razdoblje - karirani sako i hlače u crveno-bijelom tonu te bijelu majicu. Cijelu kombinaciju 45-godišnja­kinja je podignula šik sunčanim naočalama i torbicom. Sve to i ovog puta je zaokružila bijelim tenisicama.

Lejla Filipović viđena je u centru Zagreba
Robert Gašpert