Kraljica Letizia susrela se s predstavnicima Ibero-američke udruge za rijetke bolesti, ali i članovima neprofitne organizacije.

Kraljica Letizia susrela se s predstavnicima Ibero-američke udruge za rijetke bolesti, ali i članovima neprofitne organizacije.
Profimedia 

Za ovu priliku odabrala je jednostavnu kombinaciju uz koju je iskombinirala trendi salonke.

Kraljica je zablistala u poslovnom izdanju, bijelim hlačama i šarenoj bluzi koja je savršeno pristajala njezinom preplanulom tenu. Najviše pažnje privukle su bijele salonke njezinog omiljenog brenda Magrit s potpeticom od 11 centimetara.

Kraljica Letizia u poslovnom izdanju
Profimedia 

Od španjolske kraljice navikli smo na posebna, lijepa, a ponekad i smjela izdanja, a s ovim vrtoglavo visokim potpeticama dosegnula je novu razinu elegancije kada su u pitanju odjevne kombinacije za posao i sastanke.

Kraljica Letizia nosi bijele salonke njezinog omiljenog brenda Magrit s potpeticom od 11 centimetara
Profimedia 

Zanimljivo je da Letizia posebno voli bijelu boju, pa je tako nedavno zablistala u bijeloj čipkanoj haljini, a poprilično je vješta i u eksperimentiranju kada je moda u pitanju.

Podsjetimo, prošlog mjeseca iznenadila je odabirom haljine čija je cijena oko 500-tinjak kuna, a riječ je o crno-bijeloj haljini brenda Mango uz koju je iskombinirala i crni remen te klasične crne salonke.

Kraljica Letizia u Mango haljini čija je cijena oko 500-tinjak kuna
Profimedia 

Haljina bez rukava otkrila je da kraljica redovito vježba, a dokaz su tome utrenirane ruke na kojima se vidio svaki mišić. Također, Letizia već neko vrijeme ne skriva svoje sijede, a kosu je prestala bojati za vrijeme pandemije.

U galeriji pogledajte više fotografija kraljice Letizie.

Profimedia Odjevne kombinacije kraljice Letizije.