Pobjednica showa 'Gospodin Savršeni, Stankica Stojanović, objavila je na Instagramu video s plaže na kojem pozira u krem haljini i njome privukla pažnju svojih pratitelja.

Njih je zanimalo gdje je modna dizajnerica kupila ovaj komad, a ona im je otkrila o čemu je zapravo riječ. 'Odakle je haljina?', bilo je jedno od pitanja. Stankica je zatim objavila Inastagram Story u kojem je otkrila kako je spomenuta haljina zapravo majica njezinog dečka Tonija Šćulca, a ona joj je na ovaj način dala novu svrhu. 

Stankica Stojanović nosila je Tonijevu majicu
Instagram 

'Odmah sam pomislila da je muška majica u pitanju, ali super mi je kad žena ima stila pa padaju pitanja 'od kud ta (genijalna) haljina?' Eto dokaz da je bitno tko i kako nosi', pisalo je u komentarima. 

'Predivna', 'Najljepša', 'Bože koliko si ti divna žena', 'Kraljice' i 'Slatkica', bio je samo dio komplimenata.

Toni i Stankica posljednjih mjeseci ne prestaju privlačiti pažnju javnosti. Otkako je završio show 'Gospodin Savršeni' u kojem je Toni između 23 djevojke koje su pokušale zarobiti njegovo srce odabrao Stankicu za svoju 'Gospođu Savršenu', par je nerazdvojan.

Tako su nedavno stigli na prvi zajednički event, Story Summer Party koji se održao u Trogiru, a tada su samo za Story progovorili o detaljima njihove ljubavne veze.

Toni Šćulac i Stankica Stojanović nedavno su progovorili o svojoj vezi
Robert Gašpert 

Najveća podrška i oslonac u životu Toniju su roditelji i sestra, a otkrio je da su objeručke prihvatili Stankicu.

'Ako tvoji prijatelji i obitelj vide da si sretan, onda su i oni sretni. Upravo tako razmišljaju i moji i njezini roditelji i obitelj, svi podržavaju našu vezu i ljubav', rekao je Toni.

Dotaknuo se i ljubomore:

'Nisam uopće ljubomorna osoba, a Stankica je približno kao i ja. Nismo ljubomorni u vezi i nema stvari koje jedno drugome branimo.' 

Stankica Stojanović i Toni Šćulac su u vezi
Robert Gašpert 

Stilistica i dizajnerica je, pak, iznenadila samu sebe kada je riječ o zaljubljivanju.

'Kad sam ulazila u show, imala sam stav, ali drago mi je da sam ga poslije promijenila. Mislila sam da je nemoguće zaljubiti se u takvom formatu. Bila sam isključiva kad je riječ o tome hoće li mi se dogoditi ljubav. Uvijek sam bila otvorena za poznanstvo, prijateljstvo, ali bila sam skeptična kad je riječ o ljubavi. No sada je 2022. godina, ja sam u Splitu sa svojim dečkom kojeg sam upoznala u showu. Jednom sam govorila da sebe vidim sa starijim muškarcem, nekih desetak godina, a sad bih se svemu tome smijala', iskreno je ispričala dizajnerica i stilistica.

Trenutačno žive na dvije adrese, a Stankica kaže da se Toni odlično snašao u Banja Luci kao i ona u Splitu.

'Volim Split i Splićane. I prije nego što sam upoznala Tonija voljela sam doći u Split, popit kavu na rivi i uživati. Kad Toni dođe u Banja Luku, on više nije gost. Ima svoju teretanu, prijatelje i radnje koje ondje obavlja. Tamo je domaći i rado je viđen. Mi u Banjoj Luci obožavamo dalmatinski naglasak pa ga ljudi rado slušaju', zaključila je Stankica.

U galeriji pogledajte više fotografija para koji ne prestaje privlačiti pažnju javnosti.

Instagram Stankica i Gospodin savršeni su nove zvijezde