U ozračju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, na mjestu gdje je prije više od dva desetljeća snimo svoju prvu kampanju, modni dizajner Robert Sever je u suradnji s magazinom Story odabranoj publici prikazao spektakularnu novu kolekciju nostalgičnog naziva Forever... I love you.

Robert Sever već dvadeset jednu godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine.

Robert Gašpert Revija Robert Sever, pista i modeli

Kolekcija koju je prikazao sastoji se od 40 total lookova koji su potpuno definirani i izrađeni u RS radionici, a obuhvaća sve - od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima. Okosnica kolekcije su prirodni materijali u zemljanim tonovima, odnosno u bojama renesansnih i baroknih slika poput miksa najvećih hitova, kolekciju je slikovito opisao dizajner.

Ideja kojom se bavimo iznimo je funkcionalna, suvremena i nosiva odjeća koja uzorcima, detaljima te retro inspiracijom podsjeća na neka minula vremena. Odjeća koja ima određenu dozu nostalgije i spaja tradiciju i bezvremenski chic sa zanatskom kvalitetom okosnica je svake moje kolekcije istaknuo je Robert Sever.

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije čine tonovi u bojama dragog kamenja, a protežu se paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Prikazane modne kombinacije veličaju žensku ljepotu, snagu i stil i svojevrsna su kruna u radu ovog osebujnog modnog dizajnera.

Ekskluzivno modno događanje podržali su i partneri kojima se zahvaljujemo; Coca-Cola Hrvatska s brendovima Coca-Cola Zero, Schweppes i Smartwater, Avon, Poche Paris, Jane Iredale, Kevin Murphy, Pernod Ricard s brendovima Beefeater London i Jacob’s Creek, Philips te Festigia.

Fotografije uzvanika pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Revija Roberta Severa u Lisinskom

promo Sponzori revije Roberta Severa