Modna jesen je tek počela, a iza nas je već nekoliko uzbudljivih događaja na domaćoj modnoj sceni. Jedan od modnih trenutaka koji je bez sumnje obilježio početak jesenske sezone je revija s potpisom modnog dizajnera Roberta Severa. Nakon više od dva desetljeća, koliko je prošlo otkad je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog snimio svoju prvu kampanju, Robert Sever vratio se na jedno od svojih omiljenih mjesta.

U suradnji s magazinom Story, Robert Sever je predstavio svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2022./2023. u impozatnom i za njega toliko značajnom prostoru Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Nostalgičnog naziva Forever...I love you, nova kolekcija je sve okupljene transportirala u Severov modni svijet.

Robert Sever - Lisinski 2__RG (57).JPG
Robert Gašpert 

Najraskošnija modna priča sezone

U četrdeset novih lookova, Robert Sever je predstavio raskošnu kolekciju koja obuhvaća sve od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima. Od prirodnih materijala i u bojama renesansnih i baroknih slika, svaki od modela je definiran i izrađen u RS radionici, s prepoznatljivim Sever modnim potpisom kao početkom i krajom ove posebne modne priče.

U Forever...I love you kolekciju Robert Sever i njegov tim uložili su stotine sati rada i truda koji se reflektiraju u svakoj kreaciji i svakom, i najsitnijem, detalju. Kako bi viziju iza kolekcije i veliki trud uložen u njezinu izradu predstavio u najboljem izdanju koje zaslužuje, Robert i njegov tim našli su najboljeg pomagača uz čiju je pomoć svaka od kreacija izgledala besprijekorno. 

Philips x Robert Sever
Story Robert Sever i njegov vjerni pomagač, Philips Steamer 7000, u posljednjim pripremama za reviju

Tajna iza besprijekornog izgleda Robert Sever kreacija

Nitko ne zna bolje od modnih dizajnera koliko je važno da svaki od odjevnih komada na modnoj pisti, a kasnije i u showroomu ili dućanu, izgleda besprijekorno – bez neželjenih nabora. U backstageu svoje posljednje modne revije, Robert Sever otkrio nam je koju stvar uvijek nosi sa sobom i zbog koje njegove kreacije uvijek izgledaju savršeno. Philips Steamer 7000 je njegov apsolutni favorit i najbolji modni pomagač kojeg ćete i sami poželjeti uvijek imati nadohvat ruke.

Spreman za upotrebu za samo 30 sekundi, Philips Steamer 7000 je praktično i brzo rješenje za glačanje i osvježavanje odjeće bilo kad i bilo gdje. Pomična glava i šiljati vrh parne ploče uklanjaju nabore brzo i jednostavno pod bilo kojim kutom i bez daske za glačanje, a tehnologija OptimalTemp jamči zaštitu od progorijevanja, čak i kada je riječ o iznimno delikatnim tkaninama. Snažna para ubija do 99,9% bakterija, što je odlična stvar ukoliko želite odjenuti nešto što vam dugo stoji u ormaru.

Philips Steamer 7000 brz je i efikasan – bilo da je riječ o posljednjim pripremama za modnu reviju, ili svakodnevnu upotrebu u radioni ili kod kuće.  

Philips x Robert Sever
Story 

Kako biste na uličnoj modnoj pisti izgledali jednako dobro poput Severovih modela na modnoj pisti, isprobajte Philips Streamer 7000 te pronađite inspiraciju za novu kombinaciju uz odjevne komade koji se već nalaze u vašem ormaru ili modne novitete s potpisom Roberta Severa koje ćete ove sezone dodati u svoju garderobu!

Philips x Robert Sever
Story 

*Sadržaj nastao u suradnji s Philips Domestic Appliances.