Story špica postala je jedna od omiljenih rubrika na našem portalu, a naše špicerice svakog nas vikenda iznova oduševe svojim modnim izdanjima.

Subota je uvijek rezervirana za šetnju gradom, kavu i šoping, a nije tajna da se dame obožavaju pomno srediti za taj izlazak.

S obzirom na niske temperature, špicom posljednjih dana vladaju kaputi, tople jakne i razni modeli čizama koje želimo i u svojim ormarima. Osim ove sezone najpopularnijih kaubojki, brojne dame obožavaju glomazne modele koje kombiniraju s različitim komadima kao što su haljine i minice.

Robert Gašpert Špica 12. studenoga, drugi dio

A ako ste i vi trenutno u potrazi za novim, omiljenim parom, imamo sjajne vijesti!

Stiglo je zimsko izdanje Story Shopping Festa! Od srijede, 16. studenoga, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 16. do 22. studenoga i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske:

Replay
Lei Jewelry
ZAKS
Gerry Weber
Camel Active
Imperial Naf Naf
ALDO
Argentum
Centra/Moderato
Skiny
Naš dom
Fynch-Hatton
Undercolors of Benetton
OVS Outlet
Sisley
De’Llure
United Colors of Benetton
Alizée
Models Fashion Store
Prahir Fine Jewellery
Image Haddad
Jadran čarape
United Colors of Benetton
Kruna Mode
Billa Bong
Garcia
Element
Kaporal Jeans
Le Chic
Ghetaldus Optika
Optika Kraljević
Optotim Poliklinika
United Colors of Benetton
Triumph
Diva Concept Store
Perfecta Dreams

PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 19. studenoga, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

U nastavku pogledajte naše favorite kada je u pitanju obuća koje možete ugrabiti na popustu:

Aldo Čizme na Story popustu