Kanadski pjevač i svjetska pop-senzacija Justin Bieber, nedavno se iznenada oženio, šokiravši neutješne obožavateljice diljem svijeta. Odabranica 25-godišnjaka je 22-godišnja Hailey Rhode Baldwin, kći glumca Stephena Baldwina. 

Od tada se prašina malo-pomalo slegnula, a nakon što neko vrijeme nije bila viđena u javnosti, paparazzi su fotografirali Hailey kako u casual izdanju šeće ulicama njujorške četvrti Brooklyn. S kosom skupljenom u pundžu koju je zavezala chic crnom maramom, očiju spremnih na paparazzo bljeskanje fotoaparata, Hailey je nonšalantno šetala ulicom u bijelim tenisicama i ogrnuta mekanim svijetlosmeđim kaputom koji je poznat kao apsolutni hit posljednje dvije sezone. 

Crnu ručnu torbicu je kombinirala s jednostavnim uskim crnim crop-topom, a široke hlače na crtu trapez kroja zavezala remenom, bez čije zlatne kopče bi ovaj outfit djelovao poprilično dosadno. Kopču je, pak, uskladila s velikim zlatnim naušnicama, postigavši onaj ultimativni look na kojem bi joj pozavidjele i duplo iskusnije trendseterice: neopterećenost.