Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što je Paris Jackson nosila za svoju prvu filmsku premijeru?

Jacksonova kći izgledala je poput rock princeze

 Izvor: Profimedia

Kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, Paris Jackson zvijezda je u usponu. Tomu u prilog ide i činjenica da već ima prvu filmsku ulogu, u 'Gringu', zajedno s velikim filmskim zvijezdama - Charlize Theron i Amandom Seyfried. Upravo s njima našla se na crvenom tepihu svjetske premijere filma u Los Angelesu. 

Za tu je prigodu 19-godišnja Paris nosila crnu dugačku haljinu s potpisom kuće Valentino, koja na dekolteu ima zmiju koja 'gmiže' prema njezinu vratu. Osim tog detalja koji apsolutno pristaje njezinu pomalo buntovno karakteru, Paris je imala i predimenzionirane okrugle naušnice i nekoliko narukvica.

Paris Jackson Izvor: Profimedia  Izvor: Profimedia

Zbog kroja haljine bile su vidjlive i njezine mnoge tetovaže, koje voli isticati pa je tako i za Vanity Fair after oskarovski party nosila zelenu haljinu kuće Versace iz koje su izvirivali njezini ukrasu po tijelu i u kojoj je izgledala poput Zvončice iz Petra Pana. 

 Izvor: Profimedia

Tada je zamolila svoje fanove da joj prestanu u photoshopu tamniti ili pak posvjetljivati njezinu kožu. Pritom joj nije zasmetalo to što su ju na nekim fotografijama učinili tanjom no što uistinu jest.

"Cijenim sve što radite za mene i uživam u svemu što uređujete, no molim vas prestanite mi posvjetljivati kožu kako bih bila bjelja no što jesam. Prestanite ju i tamniti kako bih više izgledala kao mulatkinja. Ja sam ono što jesam i svjesna sam kako izgledam te sam napokon sretna s time", napisala je Paris, svjesna da mnogi misle da je bjelkinja dok ona sebe zapravo smatra crnkinjom. 

"Većina ljudi ne zna da li da me smatraju bjelkinjom, obzirom da imam svjetliju put, posebice otkako sam plavuša pa nekima čak izgledam kao da sam iz Finske", kazala je prošle godine za časopis Rollin Stone. 


Tagovi

Magazin

Royals