Priređuju li princ Harry i Meghan Markle još jedan skandalozni intervju? Svi se to pitaju nakon što je par uhvaćen kako se voze u posjet Oprah Winfrey u njezin dom u Montecitu u Kaliforniji u subotu poslijepodne.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa proveli su oko sat vremena u Winfreyjevoj vili vrijednoj 100 milijuna dolara, otkrio je izvor za Daily Mail.

Princ Harry i Meghan Markle odvojili su se od kraljevske obitelji
Profimedia 

Harry i Meghan inače su bliski prijatelji s Oprah pa nije poznato je li njihov posjet luksuznom imanju privatne ili poslovne naravi.Ove druge mnogi se, pogotovo kraljevska obitelj, itekako boje.

Naime, strahuju da bi Harry i Meghan mogli dogovoriti još jedan intervju s Oprah, a strasti se nisu još smirile niti od prošlog u kojemu su iznijeli poprilično teške optužbe na račun kraljevske obitelji. Među njima je i optužba za rasizam, odnosno Meghan je rekla da je njihov sin Archie bio na meti zbog boje kože.

Markle je tada otkrila i da je bila suicidalna nakon što se udala za Harryja i počela živjeti s obitelji u svibnju 2018. te da nije dobila nikakvu pomoć od Buckinghamske palače. Intervju je potaknuo kraljicu Elizabetu na rijetku intervenciju i izjavu u kojoj je rekla da 'sjećanja kod različitih ljudi mogu varirati'.

Novi posjet Oprahinu domu dogodio se niti mjesec dana nakon što su se Meghan i Harry vratili iz Engleske s proslave kraljičina platinastog jubileja.

Kraljica Elizabeta II. najdugovječniji je engleski vladar
Profimedia 

Tijekom kratkog 'izleta' u London, par se držao tiho, a zabranjeno im je i da fotografiju prvi susret Kraljice s njihovom kćeri Lilibet. Iako nisu bili dio samog protokola, prisustvovali su misi u čast Kraljici u katedrali svetog Paula, gdje ih je publika na izlasku žestoko izviždala. 

Samo ovaj njihov posjet slavnoj voditeljici Oprah Winfrey već je pokrenuo lavinu reakcija, pa nije teško zamisliti kakve bi reakcije bile kada bi se još jedan intervju zaista i dogodio.

Više fotografija princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji. 

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u svibnju 2018. i imaju dvoje djece