Kate Middleton i princ William već neko vrijeme nemaju kontakt s Meghan Markle i princem Harryjem, a insajderica iz Kraljevske obitelji, Katie Nicholl za Entertainment Tonight otkrila je o čemu je točno riječ.

Princ William i Kate Middleton namjerno izbjegavaju princa Harryja i Meghan
Profimedia 

Naime, krajem prošlog mjeseca rekla je kako to rade namjerno. 'Mislim da to ne ukazuje samo na gust raspored od strane Cambridgeovih, već možda i na manjak povjerenja'.

Dodala je i kako zna da su William i Kate zabrinuti da bi sve što bi rekli ili učinili moglo završiti u medijima.

Naglasila je da će način na koji će Harry i Meghan imati odnos s kraljevskom obitelji utjecati na razinu povjerenja između braće.

Harry i William više nisu bliski
Profimedia 

'Ako će postojati ikakva šansa da nastave dalje, poprave odnose i stvarno pokušaju zaliječiti neke prilično duboke rane, onda mislim da će Harry i Meghan morati poštivati ​​želje kraljevske obitelji', izjavila je i dodala kako smatra da će Harry i Meghan apsolutno morati poštivati želju kraljice i princa Charlesa da njihovi sastanci ostanu privatni.

Braća i njihove supruge nisu se susrela ni na bakinom platinastom jubileju. Naime, Meghan i princ Harry na misi u kraljičinu čast sjedili su na suprotnoj strani od princa Williama i Kate.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea William i Kate po dolasku su zauzeli svoja mjesta s desne strane katedrale, a pored njih su sjedili princeza Anne, princ Charles i Camilla Parker Bowles. Na potpuno drugoj strani katedrale i u drugom redu sjedili su Meghan i Harry.

Meghan Markle i princ Harry ranije su se vratili u Ameriku nakon platinastog jubilej
Profimedia 

Kraljevski stručnjak Russell Myers prilikom gostovanja na australskoj televiziji rekao je kako je između njih u crkvi vladao hladan odnos.

'Mogli biste nožem rezati atmosferu. Braća se uopće nisu pogledala niti uspostavila kontakt očima. Harry je izvijao vrat kako bi pogledao Williama, a William mu nije uzvratio pogled'.

Dodao je i kako i dalje vlada dosta loša atmosfera i da će trebati proći još vremena prije nego se braća ponovno okupe. Navodno, njihova je veza 'dotaknula dno'.

Harry i Meghan uputili su poziv Williamu i Kate na proslavu prvog rođendana njihove kćerkice Lilibet, no vojvoda i vojvotkinja su prema rasporedu imali druge obaveze.

Naime, sastali su se s izvođačima na koncertu povodom kraljičine proslave, a Harry i Meghan koji su u Britaniju stigli samo zbog jubileja, napustili su je i prije kraja proslave te nisu došli na koncert.

Princ Harry i Meghan Markle napustili su Britaniju prije kraja proslave jubileja.jpg
Profimedia 

Podsjetimo, odnosi u kraljevskoj obitelji narušeni su neko vrijeme. William i Harry ne razgovaraju još otkad je mlađi brat optužio oca Charlesa da ga je razbaštinio, a Meghan članove kraljevske obitelji optužila da su na rasističkoj osnovi govorili o boji kože njihova sina Archieja.

Meghan i Harry imali su intervju s Oprah
Profimedia 

Harry je ranije izazvao pomutnju i komentarima o svojoj baki u intervjuu za emisiju 'Today', kada je rekao: 'Samo se brinem da je ona, znate, zaštićena i da ima prave ljude oko sebe.'

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji.

Profimedia Britanska kraljevska obitelj s godinama se suočavala s raznim tračevima i teorijama zavjere.