Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretrčimo planetu na 12. izdanju Kros utrke Volim trčanje!

Na zagrebačkom savskom nasipu, u nedjelju 9. lipnja s početkom u 9 sati za odrasle i 10 sati za dječje utrke, održat će se 12. Kros utrka Volim trčanje uz više od 1000 trkača i 40.075,16 km dug cilj

 Izvor: Story

Ova utrka, koju će u 2019. posjetiti gotovo 1000 odraslih i 500 djece, krenula je od trkačkog entuzijazma 2008. godine sa 154 sudionika koji su se odvažili osvojiti savski nasip i pokazati kako postoje oni koji trče zbog rekreacije i ljubavi prema sportu. Danas je to poznata obiteljska utrka na kojoj se ljubav prema trčanju prenosi na mlađe generacije jer trčanje ne poznaje spol, dob ili fizičku spremu i baš svatko može odabrati za sebe idealnu stazu:
Dječje utrke - 50, 200, 500 i 800 metara
Utrke odrasli - 2, 5, 11 i 15 kilometara
Novost! Utrka nordijskog hodanja dužine 5km 

 Izvor: Story

Prijave za utrke su otvorene na www.volim.trcanje.hr, a startnina za odrasle iznosi 80 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je 10 kuna.

Utrku će pratiti prigodni program kao i Expo, tu su i igraonica za djecu PETICA – igrom do zdravlja, te pult za izradu navijačkih transparenata. Novost ovogodišnje utrke je natjecanje u nordijskom hodanju (5km), koje postaje dio Volim trčanje obitelji zbog sve većeg interesa za taj sport.

 Izvor: Story

U posljednjih 11 godina utrke gotovo 10.000 trkača na savskom nasipu prošlo je malo manje od 40.000 kilometara, što je jednako dužini Zemljinog ekvatora! Ovaj podatak pokazuje veliku ljubav Zagreba prema rekreativnom trčanju koje je postalo sastavni dio života građana ovog grada. Stoga pozivamo sve trkače da dođu na 12. izdanje Kros utrke Volim trčanje i pomognu pomaknuti tu magičnu brojku kako bismo i službeno pretrčali dužinu oko Zemlje!


Više informacija o utrci možete pronaći na www.volim.trcanje.hr i na Facebook eventu bit.ly/KrosVolimTrčanje2019

Magazin

Royals