Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tjedni horoskop od 22. do 28. svibnja 2019. godine

Pred svim znakovima je zanimljiv tjedan

 Izvor: Profimedia

Supermodel Naomi Campbell rođen je 22. svibnja 1970. u znaku Blizanaca i s Mjesecom u Strijelcu zbog čega je nemirne i pustolovne prirode. Blizak kontakt Venere i Marsa čini je borbenom i strastvenom, a u ljubavi posesivnom. Nedavno je prekinula vezu sa 23 godine mlađim pjevačem Liamom Payneom, a nova ljubav čeka je već potkraj godine.

Ovan

POSAO Najbolji financijski rezultati smiješe vam se u izdavaštvu, umjetnosti, pisanju, prevođenju i predavanju. Odvažne ideje, ako ih strpljivo provedete u djelo, priskrbit će vam poštovanje.

LJUBAV Plijenite pozornost, što će vam omogućiti sklapanje novih kontakata. Uživat ćete u razgovorima i razmjeni poruka sa simpatijom.

ZDRAVLJE Skloniji ste glavoboljama.

Bik

POSAO Razmišljat ćete o poslovnom proširenju ili osamostaljenju, a neki će iz spretnih i rizičnih ulaganja izvući znatnu korist. Briljirat ćete na nastupima i prezentacijama.

LJUBAV Približit će vam se zavodljiva i energična osoba. Oni u braku uživat će u novom zanosu, a planirate li zaruke ili vjenčanje, ovo su odlični dani.

ZDRAVLJE Popravlja vam se raspoloženje.

Blizanci

POSAO Pozitivne prilike i dalje pristižu pa će mnogi moći dodatno napredovati ili učvrstiti položaj. Ugodan odnos ostvarit ćete s važnim i pretpostavljenim osobama te s nekima planirati novu suradnju koja će vas ispuniti entuzijazmom i samo­pouzdanjem.

LJUBAV Mnogo događaja i susreta preporodit će vaš život i donijeti novu ljubav. Mogli biste poboljšati postojeći odnos zarukama ili preseljenjem u zajednički stan.

ZDRAVLJE Imat ćete zavidnu razinu energije.

Rak

POSAO Smanjite broj sastanaka i kontakata. Putovanja bi vas iscrpila pa ih odgodite. Osjetite li potrebu za mirom, objasnite kolegama kako se osjećate.

LJUBAV Partneru nećete tolerirati ni najmanju pogrešku, a vama će sve biti dopušteno. Podlijegat ćete osjećajnim ucjenama i izigravati žrtvu, iako i sami znate da ste daleko od toga.

ZDRAVLJE Sklonost alergijama.

Lav

POSAO Proširit ćete poslovne kontakte i upoznati nove ljude, osobito na putovanjima. Poslovne ponude moći ćete zahvaliti vezama stečenima putem prijatelja.

LJUBAV Svidjet će vam se osoba koja će vam pružiti neku uslugu ili ćete je upoznati u društvu. Poželite li izmijeniti brojeve telefona ili je pozvati van, učinite to bez oklijevanja.

ZDRAVLJE More vas razne brige.

Djevica

POSAO Suradnici vas pogrešno prosuđuju pa ćete s nekim poželjeti raskinuti poslovni odnos. To bi sada bio loš potez. Jednostavno progutajte razočaranje i nastavite gdje ste stali.

LJUBAV Uživat ćete u zavođenju. Moglo bi vam se dogoditi da nađete novu ljubav, pomirite se s bivšim partnerom ili doživite procvat u postojećem odnosu.

ZDRAVLJE Zasad stabilno.

Vaga

POSAO Otvorit će vam se odlične prilike izvan mjesta boravka, uključujući inozemstvo. Mogući službeni put preko granice donijet će dobru zaradu, osobno zadovoljstvo ili pak oboje.

LJUBAV Bračni odnosi mogli bi se naći u sjeni vaših ambicija. Razmislite što vas je udaljilo od partnera i s više optimizma gledajte na naizgled nerješive probleme.

ZDRAVLJE Treba vam više odmora.

Škorpion

POSAO Sve ćete promatrati s financijskoga gledišta pa ćete razočarano ustvrditi da u tom pogledu niste napredovali. No ti mali posrtaji neće vam umanjiti blagostanje, osobito ne na dulji rok.

LJUBAV Neslaganje karaktera među partnerima postat će izraženije, kao i ljubomora te pretjerana kritičnost. Drugi vam se previše upliću u odnos.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Strijelac

POSAO Požurivat ćete ljude oko sebe, provjeravati ih, zabadati nos u njihove poslove i slično. Takvim ćete ih pristupom usporiti i navući njihovo neprijateljstvo na sebe.

LJUBAV Ne prijetite prekidom osim ako ga stvarno želite jer bi vam se lako moglo dogoditi da budete ostavljeni. Primirite se, dajte svojem odnosu novu priliku.

ZDRAVLJE Odbacite štetne navike.

Jarac

POSAO Kao važno pitanje nametnut će se odnos s kolegama te mogućnost kadrovskih promjena. Netko komu ste vjerovali nešto će vam prešutjeti. Novcem koji dobijete vratite dugove.

LJUBAV Još traje vaše dobro ljubavno razdoblje. Iskoristite ga na najbolji način - možda većom inicijativom prema nekom tko vam se sviđa.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam zglobovi.

Vodenjak

POSAO U vama će tinjati kreativni nemir pa ćete se isticati originalnim idejama. Oni koji se bave marketingom, promocijom, odnosima s javnošću i medijima imat će više posla nego inače.

LJUBAV Upustit ćete se u vezu koja će ispuniti vaša očekivanja. Dani će biti obilježeni dugim i intimnim razgovorima, a večeri strasnim poljupcima.

ZDRAVLJE U formi ste.

Ribe

POSAO Najviše teškoća očekuje one koji rade s novcem i brojkama. Ne obazirite se na govorkanja zavidnih i ne skidajte osmijeh s lica jer on će vam otvoriti mnoga vrata.

LJUBAV Raščistite ljubavnu situaciju. Učinite li to dovoljno odvažno i stavite li jasno do znanja drugoj strani da ne pristajete na ustupke, izvjesno je da ćete u tome i uspjeti.

ZDRAVLJE Energija vam je u porastu.

Tagovi

Magazin

Royals