Glumica i producentica kuha od malih nogu. Najsretnija je kad svojim specijalitetima uspije nahraniti i razveseliti članove obitelji, a najčešće priprema meksičke specijalitete. “Kuhanje je za mene vrlo osobna stvar, zato ga toliko i volim”, kaže Eva koja je kuhati naučila od pokojne tetke Else koja je imala vlastitu tvrtku za catering. Njoj je posvetila svoju kuharicu ‘Eva’s Kitchen: Cooking With Love for Family & Friends’.  

Ljuti tacosi sa steakom

2 žličice čilija u prahu  
1 kg odreska s donjeg dijela trbuha (skirt steak)
 sol  
12 kukuruznih tortilja
1 šalica umaka guacamole s papričicama serrano  
mini rajčice, mladi luk i limeta po izboru

Priprema

Steak natrljajte čilijem u prahu i izdašno nasolite. Pecite ga na srednje zagrijanom grilu oko šest minuta sa svake strane, ako želite da bude medium rare. Pustite da odstoji oko pet minuta prije rezanja. Zagrijte tortilje na tavi, stavite ih na tanjur i prekrijte kuhinjskom krpom da ostanu tople. Tortilje napunite steakom i guacamole umakom, a po želji dodajte i mladi luk, mini rajčice i limetu. Poslužite uz umak od čilija.