Proslavljena glumica Charlize Theron je rođena 7. kolovoza 1975. u znaku Lava, koji je sklon glumi, ali i s podznakom u Djevici, što je čini mudrom, odmjerenom i opreznom. Venera na samom podznaku dala joj je ljepotu i šarm, ali kvadrat tog planet s Neptunom ne čini sretnim njezin ljubavni život. Nova ljubav očekuje je 2020. godine.

Lav

POSAO Otvorit će vam se nove prilike i donijeti više veselja. Neki će s više uspjeha ostvariti svoje planove, a drugi će biti traženi i omiljeni u poslovnoj sredini.  

LJUBAV Ništa vam neće biti teško učiniti kako biste poboljšali  kvalitetu veze ili braka. Planirat ćete zajedničko putovanje koje će unijeti svježinu u vaš odnos. Samci će novu ljubav pronaći u prijatelju.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete poslom. Treba vam više odmora!

Bik

POSAO U radnoj sredini odlično ćete se osjećati. Posao vam ide od ruke, a vaše ideje bit će pohvaljene i nagrađene. Pokazat ćete spretnost u komunikaciji.

LJUBAV Mogući su nesporazumi s partnerom zbog novca i prijatelja. Vaše će želje biti različite, ali kriza je prolazna. Netko će vam ponuditi flert, ali pripazite da nije zauzet.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Blizanci

POSAO Čekaju li vas veći napori ili zahtjevnije poslovne akcije, obavite ih sada. Imat ćete dovoljno energije i ustrajnosti. Očekuje vas financijsko poboljšanje.

LJUBAV Slobodni se mogu naći pred novim prilikama. Pozornost će vam privući osoba koja dijeli vašu potrebu za druženjem i intelektualnom raznovrsnošću.

ZDRAVLJE Stabilno ste i jako dobro.

Rak

POSAO Jasnije ćete vidjeti što možete, a što ne možete postići, a posljedica toga bit će manje živciranja zbog propuštenih prilika. Odlučnost i logika pomažu vam u svladavanju zapreka.

LJUBAV Neodoljivo ćete privlačiti osobe suprotnog spola, što će izazvati mnogo komplimenata. Netko će vam naklonost iskazivati darovima.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Djevica

POSAO Brzo razmišljate i reagirate pa ćete u napetim situacijama ili zahtjevnim poslovima iskazati rječitost i spretnost.

LJUBAV Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reagira na vašu blizinu, nemojte ni vi na njezinu. Vaša odglumljena nezainteresiranost mogla bi je zainteresirati.

ZDRAVLJE Više se brinite o sebi!

Vaga

POSAO Nećete imati previše volje za posao, osim možda za onaj u kojem možete raditi po svom. Više će vam biti do zabave pa ćete u poslu spajati ugodno s korisnim.

LJUBAV Vodite računa o svojim potrebama, ali i partnerovima. Ako niste zadovoljni razvojem situacije, razmislite ne krije li se dio problema u vašoj prevrtljivosti.

ZDRAVLJE Potreban vam je mir.

Škorpion

POSAO Unatoč umoru bit ćete zadovoljni obavljenim i postignutim. Koncentracija će vas odlično služiti u napetim situacijama.

LJUBAV Vaša veza pokazat će prve znakove krize. Ne postavljajte ultimatume i ne ograđujte se velikim riječima. Jednostavnost i iskrenost najbolji su recept za ljubavnu sreću.

ZDRAVLJE Umjereno se sunčajte.

Strijelac

POSAO Koncentracija će vam se poboljšati, a radna energija rasti. Isticat ćete se vještinom i spretnošću u komunikaciji i organizaciji. Moći ćete zadiviti ljude i štošta im prodati.

LJUBAV Puni ste energije pa želite izvući najviše od života. Nećete se previše truditi zbog nedostupnih osoba - treba vam netko strastven i dinamičan, a to je i moguće ovih dana.

ZDRAVLJE Odlično!

Jarac

POSAO Zbog lošeg raspoloženja i umora neke ćete dogovore otkazati u posljednji trenutak. Mogli biste napraviti veću pogrešku u poslu, što će naljutiti vaše šefove.

LJUBAV Budete li partnera previše pritiskali zahtjevima ili ograničavali njegovu slobodu kretanja i razmišljanja, udaljit će se od vas. Nemojte to dopustiti. Samci će ući u kompliciranu vezu.

ZDRAVLJE Čuvajte mjehur.

Vodenjak

POSAO Iako postojeće zadatke još niste priveli kraju, to neće spriječiti šefove da vas opterete novim poslovima. Teško ćete uspjeti išta obaviti bez pomoći kolega.

LJUBAV Lako ćete planuti pa bi partner u razgovoru s vama mogao izvući deblji kraj. Tražit ćete sve više slobode, pa i odmor od bračnih dužnosti i kućnih obaveza.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Ribe

POSAO Tjedan je idealan za sklapanje dobrih poslova. Bit ćete samouvjereni i sigurni u ispravnost svojih ideja i stavova, čime ćete oduševiti šefove. Češće ćete putovati i biti u pokretu.

LJUBAV Bračni odnosi sve su skladniji i kvalitetniji. Ako ste slobodni, upustit ćete se u vezu s osobom iznimne pronicljivosti i inteligencije od koje možete mnogo toga naučiti..

ZDRAVLJE Obavite kontrolne preglede.

Ovan

POSAO Opterećuju vas brojne odgovornosti pa teško podnosite teret obaveza. Nemojte sve preuzimati na sebe, prepustite i drugima neke zadatke. Bit ćete skloniji pogreškama, stoga pripazite.

LJUBAV Nećete se morati truditi da biste skrenuli pozornost na sebe. Očekuje vas uspjeh kod suprotnog spola, ali i osjećaj da uživate u ljubavi na svoj način.

ZDRAVLJE Odlično ste!