Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić rođena je 3. rujna 1980. u znaku Djevice, koja joj je dala oštroumnost i pronicljivost. Njezin Mjesec u Raku pokazuje da je odlična majka i stvorena za obiteljski život. Iduća godina donijet će joj mnoge lijepe i pozitivne preokrete, pa i dolazak prinove.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iako otežano ostvarujete ciljeve, oni nisu nedostižni. S više odlučnosti suprotstavit ćete se onima koji su uzrok vaše stagnacije. Sve što budete radili pratit će se pod povećalom.

LJUBAV Pisat ćete šarmantne poruke simpatiji, a njezini odgovori raspirivat će vam čula. Privlači vas netko tko je blizak vašem načinu razmišljanja.

ZDRAVLJE Psihički ste osjetljivi.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Iznimno ste motivirani i puni pokretačke energije. Sve čega se prihvatite ide vam od ruke, osobito poslovi u kojima se traži umješnost u komunikaciji sa strankama ili kupcima.

LJUBAV Pred vama je uzbudljiv tjedan u kojem biste neočekivano mogli ući u novu vezu. Dani su odlični za planiranje trudnoće, ali i vjenčanja i zaruka.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO U iscrpljujućem ste razdoblju pa vam ne treba mnogo da se s nekim posvađate. Nećete biti ugodni za suradnju, a oslabljena koncentracija upozorava da dobro pratite što i kako radite.

LJUBAV S partnerom ćete ostvariti sklad popustite li nekim njegovim prijedlozima. Svako isticanje međusobnih mana lako može završiti svađom.

ZDRAVLJE Pod stresom ste!

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Intenzivan tempo i promjene na radnome mjestu prilično će vas iscrpljivati. No istodobno ćete imati priliku pokazati svoje vještine i profesionalnost na djelu.

LJUBAV Intimni život ulazi u mirniju fazu. Iako vezu nagrizaju grijesi iz prošlosti, vaš odnos ipak dobiva nove kvalitete, kao što su prijateljstvo i povjerenje.

ZDRAVLJE Jako dobro.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Istaknut ćete se u umjetničkim poslovima, a kreativnost i snalažljivost iskazivat ćete i na drugim životnim područjima. Ništa ne stoji na putu vašem uspjehu, a planeti dodatno ističu vaše kvalitete.

LJUBAV Tjedan će označiti pozitivnu prekretnicu za samce - moguća je velika ljubav! Parovi i oni u braku razveselit će se dolasku prinove.

ZDRAVLJE Vitalni ste i izdržljivi.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sunce u vašem znaku istaknut će vaše najbolje osobine pa se nemojte čuditi pođe li vam za rukom napraviti i ono za što su znalci tvrdili da je nemoguće. Riješit ćete neke situacije u čiji ste povoljan ishod sumnjali.

LJUBAV Putena Venera u vašem znaku može vam donijeti novu ljubav. Vezani će uživati u strastima s voljenim.

ZDRAVLJE Zanimat će vas sve što omogućuje zdrav život, od prehrane do tjelovježbe.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ostanite po strani u slučaju rasprava na radnome mjestu. Svađa i miješanje u tuđe sporove najmanje su vam potrebni. Moguće su poslovne promjene koje vam neće biti po volji.

LJUBAV Spremate li se osvojiti osobu koja vam se uvukla u misli, izbjegavajte nametljivost. Duhovitost i ležeran nastup polučit će najbolje rezultate.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Svjesni ste svojih vrijednosti, a šefove pohvale dodatno će raspiriti vaše ambicije. Na jednom projektu dobro ćete zaraditi ili će vam biti ponuđen zahtjevniji posao.

LJUBAV Upoznat ćete nekoga tko će vam se diviti i isticati vaše kvalitete. Ako ste u braku, s partnerom biste se mogli upustiti u zajednički posao ili kupnju stana.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ako ste nekome profesionalno suprotstavljeni, nemojte dizati glas protiv njega čak ni ako imate argumente. Oslonite se na sebe, ne povjeravajte planove drugima.

LJUBAV Ne­ćete biti imuni na nečije udvaranje. Dobro razmislite kakvih posljedica može biti ako je riječ o zauzetoj osobi. Ako ste u novoj vezi, budite strpljivi.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Odlične ste koncentracije i snalažljivi. Počinje se ostvarivati ono što priželjkujete. U mnogočemu vam pomažu utjecajna poznanstva.

LJUBAV Iskoristite trenutak za energično ljubavno djelovanje jer druga strana misli i osjeća isto što i vi. Izgovorite ono što vas muči i što osjećate, bit ćete zadovoljni ishodom.

ZDRAVLJE U naponu ste snage.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Vaši planovi ostvarivat će se u željenom roku. Dok će drugi kasniti s poslom i nailaziti na zapreke, vi ćete staloženo i mudro zaobilaziti neočekivane zamke.

LJUBAV Nešto će se u ljubavi početi događati na vama željeni način, zbog čega ćete se osjećati sretno. Mogla bi vas kontaktirati simpatija koju ste upoznali na ljetovanju.

ZDRAVLJE Napetost i nesanica.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Uživat ćete u obavljanju zadataka pa se vaš šef neće moći požaliti da nemate dobrih ideja. Kad je o financijama riječ, zasad stvari idu dobro, no razmislite i o nekom dodatnom prihodu.

LJUBAV Partner će, kao i vi, biti poslovno zauzet pa ćete se manje viđati i komunicirati. No oni koji su u dugim vezama mogli bi planirati brak.

ZDRAVLJE Sklonost ozljedama.