Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Storyjev serijal 3 PRINCEZE predstavlja: Knjigu u dva nastavka o Diani

Princeza koju su voljeli zbog iskrenosti i spontanosti, koja je vrlo mlada ušla u brak u kojem se i dalje osjećala usamljeno, te se teško nosila sa svim izazovima koje nosi kruna.

  Izvor: Story

Autor ove knjige u dva dijela, koju uz tjednik Story možete kupiti za samo 29,00 kuna jedan je od najpoznatijih biografa današnjice, Andrew Morton, osoba od povjerenja princeze Diane.

Još dok je radio kao novinar u vodećim britanskim tabloidima Sunday Times, Daily Star i Daily Mail specijalizirao se za praćenje prilika na britanskom dvoru. Zajednički poznanik i zanimljiv splet okolnosti doveli su ga do povjerljivih informacija o najvoljenijoj britanskoj princezi svih vremena. Objavljujući ih, nije ni sanjao kako time sudjeluje u najvećem skandalu koji je u novije vrijeme zadesio kraljevsku obitelj.

Knjiga „Diana, u potrazi za ljubavlju” razjašnjava složene prilike koje su potakle nesretnu Dianu na sudjelovanje u pisanju vlastite biografije koja je cijelom svijetu otkrila licemjerje britanskog dvora. Prva Mortonova knjiga napisana je uz njezin pristanak i suradnju, a objavljena je 1992. godine (u Hrvatskoj 1997.) otkrivajući svijetu zakulisne igre koje prate život na dvoru. Odmah nakon objavljivanja knjiga je odjeknula kao bomba u svjetskoj javnosti rušeći pritom savršenu sliku o kraljevskoj obitelji. Povjerljivi detalji i informacije pokrenuli su čitavu lavinu događaja koja se, nažalost, završila tragičnom smrću princeze od Walesa 31. kolovoza 1997. godine.

Ipak, priča nije bila potpuna jer s obzirom na okolnosti u to doba sav materijal nije mogao biti objavljen. Uz neobjavljene podatke s vrpca i iz dokumenata, ova je biografija zasnovana i na opsežnom istraživanju njezinih posljednjih intervjua te otkriva mnoge teškoće življenja pod težinom britanske krune. Osvrnuvši se unatrag, objektivno sagledavajući sve činjenice iz posve nove perspektive, Morton u knjizi „Diana, u potrazi za ljubavlju“ daje sveobuhvatan pregled Dianina života počevši od djetinjstva, preko života na dvoru, spomenutog skandala s
knjigom pa do prometne nesreće u kojoj je izgubila život.

U ovoj posmrtno objavljenoj knjizi dobile su na važnosti osobe kao što je njezin nekadašnji ljubavnik James Hewitt, njezin batler Paul Burrell i osobito ljubavnica princa Charlesa, Camilla Parker Bowles. Intrigantni komentari koje je Diana davala u snimljenim razgovorima, a koji nikada nisu objavljeni, postali su iznimno važni u svjetlu kasnijih tragičnih događaja.

Prvi dio u prodaji je od 11. rujna a drugi dio od 18. rujna, nakon čega vas očekuje nastavak priča sa kraljevskih dvora.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image