Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Tjedni horoskop od 11. do 18. rujna 2019. godine

Autor Vesna Narat Horbec
Autor Vesna Narat Horbec

Novi tjedan, nove mogućnosti

Izvor: Story

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić rođena je 12. rujna 1980. u znaku Djevice. Njezina svestrana priroda i snalažljivost ogledaju se u lijepom odnosu između Merkura i Venere, dok joj je Mjesec u Vagi darovao osjećaj za pravdu, ali i lijep glas po kojem je pamtimo.

Ovan

POSAO Kontrolirajte financijsko stanje - pronađite pravu mjeru između želja i mogućnosti. Pazite na poslovne odnose, nisu vam svi naklonjeni.

LJUBAV Partneru ćete davati dovoljno slobode, što će unaprijediti vaš odnos. No samci bi se mogli zagledati u osobu s kojom će imati kompliciran i nedorečen odnos.

ZDRAVLJE Moguće su povremene glavobolje.

Bik

POSAO Vaše sposobnosti skrenut će pozornost na vas pa bi vas nadređeni mogli predložiti za seminar ili usavršavanje. Poslovni planovi razvijaju se u skladu s vašim željama.

LJUBAV Iako ste još pod dojmom nekih ružnih događaja, u ljubavi vam sve kreće nabolje. Imat ćete priliku mnogo toga popraviti.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Blizanci

POSAO Niste izišli iz kriznog astrološkog razdob­lja, no od 15. rujna bit će vidljivih pomaka nabolje. Želite li se istaknuti talentima ili idejama, povećani su izgledi za uspjeh.

LJUBAV Naklonjena Venera vaš je saveznik u ljubavnim akcijama - sada možete osvojiti osobu koja vam se sviđa. Oni u brakovima moraju se pripaziti svađa.

ZDRAVLJE Ne odmarate se dovoljno.

Rak

POSAO Burno ćete reagirati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ne cijene li vas drugi dovoljno, pokažite im suprotno.

LJUBAV Potaknite iskricu strasti u vezi. Ne očekujte da vam partner čita misli i želje. Sami morate nešto poduzeti pa će to motivirati i drugu stranu.

ZDRAVLJE Izra­žen je psihički umor.

Lav

POSAO Popuštaju pritisci i stresovi kojima ste bili izloženi. Osobito će srpanjski Lavovi primijetiti poboljšanje, i to prije svega u kvalitetnijim kolegijalnim odnosima.

LJUBAV Pozitivne osjećajne promjene od 15. rujna posebno će zahvatiti pitanja djece i roditeljstva. Neki od vas će se fatalno zaljubiti, drugi početi vezu, a treći se odlučiti na brak.

ZDRAVLJE Odlično!

Djevica

POSAO Živjet ćete brzim ritmom, reagirati u trenutku i donositi mudre odluke. Steći ćete naklonost utjecajnih pojedinaca, a neki od njih bit će od pomoći u vašem napredovanju.

LJUBAV Sve na ljubavnom planu dolazi na svoje mjesto. Ako ste za nekim patili ili ste prekinuli vezu, veliki su izgledi za pomirbe i nove početke.

ZDRAVLJE Od ovog tjedna raste vam samopouzdanje, a i jača imunitet. Bit ćete bolje.

Vaga

POSAO Iskoristite svaku priliku da naučite nešto novo. Uspjeh će pratiti novinare i zaposlene u medijima. Bavite li se privatnim poslom, pazite gdje ulažete novac.

LJUBAV Venera u vašem znaku od 15. rujna bit će od velike pomoći onima koji proživljavaju krizu. Donijet ćete mudre odluke i točno znati što trebate napraviti da riješite problem.

ZDRAVLJE Poboljšanje!

Škorpion

POSAO Ne tražite oslonac u pojedincima koji ne zavređuju vaše povjerenje. Rođeni u listopadu neka budu oprezni - okolnosti će staviti na kušnju vaše strpljenje.

LJUBAV Venera u Vagi nije u prijateljskom odnosu s vašim znakom pa očekujte probleme u intimnom i obiteljskom životu. Zaljubljeni će gajiti nestvarna očekivanja.

ZDRAVLJE Sklonost upalama.

Strijelac

POSAO U intenzivnom ste razdoblju koje vas iscrpljuje. Dodjeljuju vam se zadaci koji nisu jednostavni, no to će od 15. rujna biti prilika da šefovima dokažete što sve možete.

LJUBAV Oz­biljnije ćete razmišljati o zbližavanju s nekim, iako će vas zbunjivati kritike i mišljenja okoline. Ne ugađajte drugima - neka vas srce vodi u pravom smjeru.

ZDRAVLJE Jak umor.

Jarac

POSAO Poslovne relacije zahtijevaju oprez. Ništa ne prepuštajte slučaju, osobito ako ste svjesni da iz prikrajka netko vreba na vaš pogrešan korak. Isticat ćete se visokom radnom energijom.

LJUBAV Zaljubljeni će biti spremni na velika djela kako bi dokazali svoju ljubav. Slobodni bi se trebali čuvati vlastitog idealizma i biti ozbiljniji u odnosu.

ZDRAVLJE Stabilno.

Vodenjak

POSAO Mnogi će putovati, raditi na terenu, a u opisu radnog mjesta naći će se poslovi koje dosad niste obavljali. Izvrsni planetarni utjecaji popravit će vaše financijske prilike.

LJUBAV Postavljat ćete uvjete i nećete dopustiti da zbog ikoga patite. Bit ćete zreli i odgovorni pa nije isključeno da mnogima uskoro zazvone svadbena zvona.

ZDRAVLJE Izbjegavajte obilne obroke.

Ribe

POSAO Sve će biti u znaku promjena pa ćete imati pune ruke posla i biti pod stresom. Možda ćete promijeniti radnu sredinu, potpisati ugovor ili na nečemu raditi prvi put.

LJUBAV Budete li baš sve uzimali k srcu, mogli biste se posvađati s partnerom. Suzdržite se od zajedljivih primjedbi i pokušajte što prije pronaći zajednički jezik.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Najčitanije

Najnovije

loader