Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Medex Gelee royale – prirodna podrška imunološkom sustavu

Dragocjenost matične mliječi

Izvor: promo

Promjena godišnjih doba i dolazak hladnijih mjeseci uvelike pogoduju razvoju brojnih vrsta virusa i bakterija kojima smo svakodnevno izloženi što najčešće rezultira oslabljenim imunitetom. Naš je imunitet u izravnoj vezi s onim što jedemo i načinom na koji živimo, a uravnotežena prehrana, redovita tjelovježba i boravak na svježem zraku osigurat će nam vitamine i minerale potrebne za zdrav život. Nažalost, brz i najčešće vrlo stresan životni ritam ne ostavljaju nam puno slobodnog vremena za sve zdrave navike stoga je potrebno preventivno ojačati imunološki sustav pravim dodacima prehrani.

Izvor: promo

Na tržištu je trenutno dostupna velika količina dodataka prehrani za jačanje imuniteta, ali kako odabrati prirodni proizvod koji u potpunosti odgovara vašim potrebama?

Rješenje nudi jedan od vodećih europskih proizvođača prehrambenih dodataka na bazi pčelinjih i drugih prirodnih proizvoda, Medex, čiji se proizvodi temelje na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih sastojaka, čime je osigurana njihova trajna kvaliteta. Medex proizvodi jednostavni su za uporabu, ne sadrže konzervanse i izvrsnog su okusa, a u širokoj paleti proizvoda nude mogućnost izbora proizvoda koji najviše odgovara vašoj dobi i potrebama.

Još prije 25 godina, na temelju opsežnih istraživanja, Medex je prepoznao dragocjenost matične mliječi i uključio ju u pažljivo dizajnirane proizvode s visokim standardima proizvodnje i dokazanom kvalitetom sastojaka te s misijom zdravlja i dobrobiti za cijele obitelji, ali i svakog pojedinca. Tako je nastala Medex Gelée Royale linija proizvoda.

Matična mliječ je najdragocjeniji proizvod pčelinje košnice; to je ekstrakt mliječnih žlijezda pčela, starih 5 do 12 dana, kojima čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu. Matična mliječ također je prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari koje djeluju u međusobnoj sinergiji, a u kombinaciji s vitaminima za čovjeka je definitivno više od samo hrane. U njoj su sadržani proteini, nezasićene i zasićene masne kiseline, ugljikohidrati, kao i vitamini i minerali koji u sinergiji potiču organizam da poboljša svoju prirodnu otpornost. Najvažniji sastojak Medex Gelée Royale proizvoda je nezasićena masna kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se nalazi isključivo u matičnoj mliječi i ključni je kriterij njezine kvalitete i učinkovitosti.

Izvor: promo

Kombinacija i sadržaj ostalih sastojaka u proizvodima pažljivo su prilagođeni suvremenom načinu života, izazovima i zahtjevima koje on donosi, te životnoj dobi korisnika. Također je pažljivo odabran i oblik, zato su proizvodi jednostavni i praktični za konzumiranje. Medex je sa svojim proizvodima prisutan na više od dvadeset tržišta u Europi i svijetu. Stvara tržišne niše, inovativne oblike i brine za neprestani razvoj proizvoda i robne marke još od 1954. godine. Medexovi se proizvodi temelje na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih djelatnih tvari, čime je osigurana njihova stalna kvaliteta. 65-godišnju tradiciju spaja s tajnama prirode, a pažljivo odabrane recepte naših baka prilagođava potrebama suvremenog životnog stila.Upoznajte Medex Gelée royale liniju proizvoda

Bio Gelée royale baby je novost u Medexovoj liniji proizvoda za djecu. Sadrži prirodne vitamine skupine B i C koji su izuzetno važni za jačanje imunološkog sustava te doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Za stariju djecu, od treće godine starosti, dostupan je Gelée royale junior. Kombinacija matične mliječi, prirodnih vitamina C i E te prirodnog beta-karotena pomaže jačanju imuniteta, boljoj koncentraciji i lakšem obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Za tinejdžere, odrasle, ali i starije preporuča se Gelée royale super koji uz matičnu mliječ sadrži i vitamin D.

Izvor: promo

Osobama s vrlo oslabljenim imunološkim sustavom namijenjen je Bio Gelée royale forte koji je zbog sastava pogodan i za dijabetičare.

Gelée royale sport namijenjen je odraslim osobama koje se bave sportom, a osigurava više energije za vrijeme fizičke aktivnosti. Vitamin B12 sadržan u ovom proizvodu doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica.

Medex proizvode iz Gelée royale linije potražite u svim ljekarnama, a odabrani proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama.

Izvor: promo

loader