Zvijezda serije ‘Igra prijestolja’ Emilia Clarke, rođena je 23. listopada 1968. u znaku Škorpiona, koji joj je podario magnetični šarm kojim je osvojila cijeli svijet. Zbog Mjeseca u Raku vrlo je emotivna, a Merkur u Škorpionu govori o njezinoj oštroumnosti. Bliski kontakt Merkura i Venere dao joj je glumački dar, ali i smisao za humor.

Ovan

POSAO Davat ćete maksimum od sebe, a jednako očekivati i od drugih. Izbjegavajte rasprave s nadređenima, starijim partnerima i onima koji donose odluke.

LJUBAV Pojava osobe iz prošlosti nagnat će vas da počnete razmišljati o obnovi odnosa, no tako nešto vratilo bi vas unatrag. Ostavite prošlost na miru i posvetite se budućnosti.

ZDRAVLJE Pripazite na zglobove.

Bik

POSAO Očekuje vas otežan protok informacija, kao i povećan broj zabuna ili nesporazuma. Mogli biste zametnuti dokumente ili predugo čekati važan poziv.

LJUBAV Sloboda djelovanja bit će vam važna, ali nećete imati sluha za identične partnerove potrebe. Sumnjate li u njegovu vjernost, dat ćete sve od sebe kako biste otkrili što skriva.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

Blizanci

POSAO Bit ćete uporni, odlučni i usmjereni na cilj. Na otežavajuće okolnosti reagirat ćete konstruktivno, ulaganjem dodatnog napora. Nećete priznavati poraze.

LJUBAV Jedan događaj zbližit će vas s osobom do koje vam je stalo pa ćete se imati priliku pokazati u najboljem svjetlu. U braku dajte partneru priliku da shvati u čemu je pogriješio.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Rak

POSAO Očekuju vas poslovne ponude i skladniji odnos sa suradnicima. Primit ćete povoljnu vijest i privesti kraju jedan dugotrajan posao. Možete se nadati unapređenju.

LJUBAV Bit ćete popularni, više se kretati i družiti. Zadobit ćete naklonost osobe koju već dulje poznajete, ali s kojim ste dosad imali samo površne kontakte.

ZDRAVLJE Najavite rat pušenju.

Lav

POSAO Napeta situacija u radnoj sredini negativno će utjecati na vaš učinak. Izbjegavajte svađe s kolegama. Izvršavajte svoje zadatke najbolje što možete.

LJUBAV Sputajte ljubomoru i više vjerujte partneru. Priželjkujete li ozbiljnu vezu, ne dopustite si flert ili odnos za koji unaprijed znate da će biti kratkog vijeka.

ZDRAVLJE Prolazne prehlade i alergije.

Djevica

POSAO Izvrsnim snalaženjem u kritičnim situacijama nagnat ćete šefove da razmisle jesu li iskoristili sav vaš potencijal. Predlože li vam posao s više odgovornosti, prihvatite ga.

LJUBAV Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ne provodite dane u svoja četiri zida. U jednom društvu mogli bi vam se ukrstiti putovi baš s takvom osobom.

ZDRAVLJE Imate energije napretek.

Vaga

POSAO Brojne obaveze iziskivat će mnogo vremena i truda. Njegujte dobre odnose s kolegama jer će se njihova pomoć pokazati više nego dobrodošlom.

LJUBAV Poći će vam za rukom izići na kraj s ljubavnim i obiteljskim problemima. Uz malo truda i nedostatke ćete pretvoriti u prednosti. Samci, sviđa vam se netko na radnome mjestu!

ZDRAVLJE Izbjegnite neaktivnost.

Škorpion

POSAO Dovršit ćete zaostale poslove i aktivnosti, a neki će pokrenuti nove projekte ili ostvarivati suradnje s novim ljudima. Vaše istaknute analitičke sposobnosti i dobar nos za unosne poslove bit će zaslužni za uspjeh.

LJUBAV Nedostajat će vam uzbuđenja i strasti kao na početku veze, ali zato burnim osjećajima mjesto ustupaju druge vrijednosti, kao što su zrelost, stabilnost i razumijevanje. Samcima se sviđa uspješna osoba.

ZDRAVLJE Promjena frizure pogodovat će vašem samopouzdanju.

Strijelac

POSAO Pazite na dokumente i sve vrijedne stvari, a osobito budite oprezni u banci ili na bankomatu. Od partnerskih ulaganja i raspolaganja tuđom imovinom imat ćete novčane koristi.

LJUBAV Ljubavni trokuti, tajne ljubavi i romanse podignut će mnogo prašine, tračeva i priča te protresti tlo obiteljskog života. Pazite s kime se upuštate u vezu.

ZDRAVLJE Čuvajte probavu.

Jarac

POSAO U ovaj tjedan krenut ćete puni entuzijazma. Postizat ćete mnogo uz minimalan trud te uživati šefovu potporu. Zahvaljujući povoljnom Merkuru, planovi se lako ostvaruju.

LJUBAV Plijenit ćete pozornost suprotnog spola ne samo privlačnim izgledom nego i samouvjerenim nastupom. Samci, ovo je pravo vrijeme za akciju!

ZDRAVLJE Popravlja se.

Vodenjak

POSAO Obaveze će se gomilati. Umjesto da se opterećujete detaljima, pokušajte sagledati cjelokup­nu sliku. Ne ustručavajte se potražiti pomoć suradnika.

LJUBAV Izgledan je kratki spoj u komunikaciji s partnerom. Predbacivat će vam neke stvari iz prošlosti, a ni vi nećete ostati dužni. Samci teško osvajaju novu simpatiju - budite strpljivi!

ZDRAVLJE Treba vam više kretanja!

Ribe

POSAO Prionut ćete dovršavanju poslova, osmišljavanju projekata te osobito aktivnostima vezanim uz obrazovanje, putovanja i kontakte s inozemstvom.

LJUBAV Privlačit će vas neobični i egzotični pojedinci. Mogli biste putem interneta upoznati osobu iz drugoga grada ili države koja će vas osvojiti duhovitošću i inteligencijom.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.