Modna dizajnerica Leonarda Boban rođena je 2. studenoga 1969. u znaku Škorpiona, koji joj je podario samozatajan šarm. Venera i Jupiter u Vagi dali su joj ljepotu, ali i ljubav prema modi i modelingu. Mars u Jarcu prikazuje ju kao ambicioznu i jako vrijednu ženu. Sljedeće tri godine donose joj poslovni prosperitet i ljubavnu sreću.

Ovan

POSAO Pratit će vas stiska s vremenom, nekorekt­nost kolega ili preokreti na koje nećete moći utjecati. Nedostajat će vam elana pa je veća mogućnost pogrešaka koje će biti pod lupom šefova.

LJUBAV Sve su izgledniji preseljenje u veći stambeni prostor ili pokretanje zajedničkog posla s bračnim partnerom. Samci će se zaljubiti.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Bik

POSAO Mnogo vremena oduzet će vam ispravljanje pogrešaka pa ćete sporije napredovati. Odnosi s pretpostavljenima i kolegama bit će napeti pa pripazite.

LJUBAV Moguća je kulminacija krize. Neki će se odlučiti za radikalne korake i partnera dovesti pred gotov čin. Umjesto ultimatuma, radije se odlučite za razgovor.

ZDRAVLJE Jak psihički nemir.

Blizanci

POSAO Istražite nove mogućnosti: proširenje poslova, poslovnih krugova, komunikaciju i sve ono što je prije zapinjalo. Moguć je rad u drugom gradu ili putovanje u inozemstvo.

LJUBAV Suprotstavit ćete se negativnim utjecajima i svojim strahovima koji onemogućuju bliskost. Part­ner će vam na privlačan način pokazati koliko vas voli.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.

Rak

POSAO Uspijevat ćete u poslovima koji zahtijevaju kreativnost i domišljatost. Obrazovanje, glazba, sport i moda bit će zanimanja u kojima ćete istaknuti svoj talent.

LJUBAV Nove veze odlikovat će jaka fizička privlačnost, ljubomora i požuda. Mogli biste se zaljubiti u osobu koja nije vaš tip, ali imat će ‘ono nešto’ zbog čega će vas privući.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.

Lav

POSAO Izvjesno je sklapanje partnerstva koje bi vam trebalo olakšati poslovanje. Morat ćete zapamtiti mnogo novih podataka i informacija pa zapisujte sve što je važno.

LJUBAV Pripazite se svoje ljubomore kojom biste mogli sputavati drugu stranu. Ne nasjedajte na glasine koje ćete čuti o partneru, važno je ono što vi mislite i osjećate.

ZDRAVLJE Bolovi u leđima.

Djevica

POSAO Očekuje vas porast obaveza koje će zahtijevati dulji ostanak na radnome mjestu. Imat ćete jasniji uvid u podatke i namjere kolega, što će vam omogućiti da planirate i poduzimate.

LJUBAV U vezama će na vidjelo izići razlika u karakterima i načinu razmišljanja. Reakcije suprotne strane bit će nervozne pa ćete se lako posvađati.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Vaga

POSAO Više ćete ulagati u svoje znanje, što će vam i otvoriti putove prema napretku. Prevo­đe­nje, zastupanje, vanjska trgovina i pravo bit će poslovi u kojima ostvarujete dobit.

LJUBAV Sh­vatit ćete da nekim brigama dolazi kraj. Lako biste se mogli naći u zagrljaju osobe o kojoj maštate, zakoračiti u novu vezu ili je objelodaniti drugima.

ZDRAVLJE Previše radite.

Škorpion

POSAO Mudro razmišljate, uvjerljivi ste i posjedujete znanje i iskustvo koje pobjeđuje konku­renciju. Najuspješniji ste u poslovima vezanima uz vanjsku trgovinu, pravo i prosvjetu.

LJUBAV Odnos s partnerom bit će zanimljiv zbog zajedničkih planova koji će vas zbližiti i stvoriti osjećaj zajedništva. Bračni sklad, kao i sklad u vezama, ništa neće moći poremetiti.

ZDRAVLJE Imate jako dobar imunitet pa uspješno odolijevate virozama.

Strijelac

POSAO Retrogradni Merkur usporava vam poslovanje pa nailazite na zapreke. Pazite se neiskrenih kolega i dobro pročitajte ugovore koje potpisujete.

LJUBAV Zavodit ćete, a potom se povlačiti, što će biti pravi mamac za simpatiju. Ako ste u braku, postat ćete prisniji s partnerom ili iznova osjetiti strast.

ZDRAVLJE Izra­ženiji umor.

Jarac

POSAO Napredovat ćete u intelektualnom radu. Skloni su vam šefovi, kolege i stranke pa ćete s njima uspješno surađivati i komunicirati. Neki među vama bolje zarađuju.

LJUBAV Zasad nije preporučljivo donositi nagle odluke, s obzirom na to da neće biti povratka. Stoga ako želite sačuvati svoju vezu, radije nešto prešutite.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Vodenjak

POSAO Niste zadovoljni rezultatima svoga rada. Osjećate da vam okolnosti ne idu naruku pa smanjite mogućnost rizika i manje se ističite u javnosti.

LJUBAV Neki će partneru pružiti posljednju priliku ili se hrabro upustiti u novu vezu, ne osvrćući se na prijašnje iskustvo. Privući će vas osoba koja također razrješava svoje osjećajne dvojbe.

ZDRAVLJE Imate više energije.

Ribe

POSAO Služit će vas pamćenje i koncentracija pa je tjedan pogodan za usvajanje novih informacija, polaganje ispita i učenje. Bit ćete uspješni i produktivni.

LJUBAV Češće ćete dobivati komplimente na račun proljepšanog izgleda. Imate li neizvjestan odnos, iznenadit će vas naglo zanimanje simpatije za vas. Izvjestan je ulazak u novu vezu.

ZDRAVLJE Manje ste pod stresom.