Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Koji su noviteti u svijetu vjenčanja otkrijte na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Donosimo trendove za 2020.

Izvor: promo

Dobro je poznato da je Opatija još od davnina savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najdužom tradicijom u Hrvatskoj, a slovi i za jedan od najromantičnijih gradova Europe. Ujedno, to je i najbolji poziv da posjetite Opatiju 23. i 24. studenoga i posjetite nezaobilazni Sajam vjenčanja u dvorani Marino Cvetković.

Izvor: Story

Sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanja očekuje i ove godine niz zanimljivih događanja. Osim ponude brojnih izlagača na programu su i edukativne radionice, degustacije i svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu znatno uštedjeti. Suorganizator Sajma vjenčanja je tvrtka Noi Due, jedna od najboljih agencija za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj, a organizator modnih revija agencija Art Moment iz Pule. Radno vrijeme sajma je subota od 10 do 20 sati i nedjelja od 10 do 19 sati, a ulaz na sajam je besplatan.

Izvor: Story

Koliko su vjenčanja u trendu potvrđuje i Sonja Kovač, cover star Story vjenčanja, koja je uljepšala vizualni identitet ovogodišnjeg događanja. Dođite i otkrijte nove ideje te osvojite vrijedne nagrade.

Sajam vjenčanja i ove će godine podržati nacionalni projekt 'Želimo vježbati vid' kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima. 

U subotu, 23. studenoga, u 17.30 sati na gala modnoj reviji nacionalni projekt 'Želimo vježbati vid!' podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Martine Majerle, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Plesne skupine RiS dance centar Ivone Brnelić te ostalih gostiju iznenađenja. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić. 

Program:

Subota 23. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

13.30 Plesna radionica plesne škole Dansel by Elio Bašan

15.45 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen

17.30 Gala modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 24. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

15.30 Cvjetna radionica

16.30 Make-up & hair radionica IBeauty studio by Iva Berišić i Studio Divus VS             

17.00 Modna revija

19.00 Zatvaranje sajma

Najčitanije

Najnovije

loader