Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Neki među vama rješavat će probleme s imovinom, nekretninama i nasljedstvom. Imate li poslovne planove, stvaraju se uvjeti koji omogućuju da ih provedete u djelo.

LJUBAV Lijep Venerin utjecaj donosi vam nove mogućnosti, poznanstva pa i vatrena zaljubljivanja. Ako ste u braku, polako se smiruju napetosti.

ZDRAVLJE Bit ćete puni optimizma i energije.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bilo bi uputno da u poslovnim odnosima nastupite s više takta te pritom dobro odvažete posljedice i izbjegnete rizik. Popravit će vam se financijska situacija.

LJUBAV Netko vam se sviđa, ali vas simpatija zavlaći i nije iskrena. No direktno Merkurovo kretanje vam omogućuje da otkrijete namjere druge strane i ispravno se postavite.

ZDRAVLJE Jak psihički umor.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Odluke utjecajnih ljudi ići će vam u prilog, što ćete znati iskoristiti. Moguće su kadrovske promjene u vašoj tvrtci, koje će i vas zahvatiti.

LJUBAV Ako ste se udaljili od partnera, potaknite iskreni razgovor. Ono što ćete čuti neće vam se svidjeti, ali će vam otvoriti oči i pomoći da shvatite razloge međusobnog neslaganja.

ZDRAVLJE Pazite na dišne putove.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Umjetnici i oni koji vole ples, glazbu i glumu bit će nadahnuti. Bit ćete kreativna duha, a u poslu uspješni zahvaljujući vrijednom radu. Imat ćete veliku potporu šefova.

LJUBAV Ako vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati nepotrebnim ispadima. Samci će imati sreće u osvajanju – privlači vas zrela i komunikativna osoba.

ZDRAVLJE Sasvim ste solidno.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Iako još ima zastoja, ipak polako napredujete. Bitno je da izbjegavate svađe i rasprave, ma koliko vas neke nepravde boljele.

LJUBAV Vladavina Strijelca uvodi vas u lijepo razdoblje. Možete doživjeti nesvakidašnje situacije i upoznati osobu koja će vas dojmiti karizmom ili zanimljivom pričom. Brakovi izlaze iz krize.

ZDRAVLJE Ponešto ste bolje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Moć uvjeravanja bit će vaša jača strana pa ako ste trgovac, menadžer ili pravnik, prava riječ u pravo vrijeme bit će vaš skriveni adut. Jako ste produktivni.

LJUBAV Odnosi među parovima proći će kroz razdoblje preispitivanja. Partner će htjeti biti siguran u vaše osjećaje – dokažite mu da ga volite. Samci, što više izlazite – moguće je poznanstvo!

ZDRAVLJE Premalo spavate.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Povedite razgovor s utjecajnim ljudima, ojačajte svoj položaj, otiđite na intervju, a svoje radove i preporuke pošaljite na željene adrese. Mogli biste sklopiti isplativ posao.

LJUBAV Mogli biste započeti ljubavnu vezu s nekim s kim ste bili u prijateljskom odnosu. Iznenadit će vas takav razvoj događaja, no osjećaji će biti jači.

ZDRAVLJE Bitno se popravilo.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Odlučni ste pa poslovne probleme doživljavate izazovima s kojima lako izlazite na kraj. Mogući su financijski dobici od starih zasluga ili visokih položaja.

LJUBAV Osvajat ćete svojom vrckavom komunikacijom pa će vas mnogi htjeti pomnije upoznati. Ako ste sami, nije isključena nova simpatija i zaljubljenost.

ZDRAVLJE Umirite svoj preburan životni tempo.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Početak vaše astrološke vladavine smanjit će pritiske kojima ste bili izloženi. Iako se stvari neće odvijati onoliko brzo koliko biste željeli, osjetit ćete zadovoljstvo jer ste se barem pomakli s mrtve točke.

LJUBAV Venera je u vašem znaku pa vas očekuju ljubavne novosti, sreća i zadovoljstvo. Mogli biste se zaljubiti u atraktivnu osobu ili u postjeću vezu ucijepiti dašak romantike.

ZDRAVLJE Pazite se prehlade.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Imat ćete smisla za organizaciju i odgovorne poslove. Bavite li se kreativnim ili umjetničkim radom, glavom će vam prolaziti originalne ideje, a mašte za stvaranje imat ćete napretek.

LJUBAV Bit će komunikacijskih nesporazuma s partnerom i sumnje u njegovu iskrenost. Nekima će se dogoditi “zabranjena ljubav“.

ZDRAVLJE Tegobe koje vas muče „zrele“ su za posjet liječniku.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Podcjenjujući sebe, dopustit ćete drugima da napreduju. Mogući su problemi sa starijim ljudima ili poslovnim autoritetima. No vladavina Strijelca donosi vam poboljšanje.

LJUBAV Družite se i izlazite, ovo su dani koji vam mogu donijeti novu ljubav. Što više se krećite po društvima jer vas na tim relacijama očekuje poznanstvo.

ZDRAVLJE Malo bolje, ali i dalje pazite na sebe.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ponudi li vam se novi posao, nemojte ga odbiti. Mogli biste zaraditi više novaca nego što vam je ponuđeno. Odlični su vam svi poslovi koji imaju veze s putovanjima i strancima.

LJUBAV Ljubavna komunikacija bit će nedorečena pa će između vas i partnera biti nesporazuma. Ako ste u koga zaljubljeni, druga strana bit će dosta suzdržana.

ZDRAVLJE Raznovrsnije se hranite.