Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Dođite na Sajam vjenčanja u Arenu Zagreb

Najveća, najraskošnija i najoriginalnija manifestacija vjenčane tematike u regiji – Sajam vjenčanja Zagreb – stiže u Arenu Zagreb, od 31. siječnja do 2. veljače 2020. godine. Stoga, budući mladenci dođite i inspirirajte se u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Izvor: Marko Dušak / Spinakergraphics

Velebna Arena Zagreb i ove će godine na tri dana, od 31. siječnja do 2. veljače, okupiti mnogobrojne izlagače iz vjenčane industrije – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere i ostale predstavnike za organziranje svadbene svečanosti.

Sajam vjenčanja u Zagrebu Izvor: Marko Dušak / Spinakergraphics

 Na 22. Sajmu vjenčanja očekuje vas više od 200 izlagača iz vjenčane industrije, preko salona vjenčanica, dizajnera muške mode, cvjećara i slastičara, do fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika koji pokrivaju sve segmente prilikom organizacije vjenčanja.

Sajam vjenčanja u Zagrebu Izvor: Marko Dušak / Spinakergraphics

Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja oduševljava zaraznim osmijehom i ljepotom. Valentina će biti i posebna gošća Sajma vjenčanja u Areni Zagreb te će otvoriti gala modnu reviju plesom.

Sajam vjenčanja u Zagrebu Izvor: Marko Dušak / Spinakergraphics

Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje usmjereno prema Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Stoga posjetite Sajam vjenčanja, inspirirajte se za vaš dan iz snova i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Radno vrijeme: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Pratite nas jer uskoro donosimo detalje programa... Za sve dodatne upite kontaktirajte nas na [email protected]

#sajamvjencanjazagreb2020
#storyvjencanja

Najčitanije

Najnovije

loader