Glumica Jelena Otašević rođena je 19. siječnja 1981. u znaku Jarca, koji je čini ambicioznom i upornom. Vrlo je izravna i ne okoliša. Saturn u nepovoljnom odnosu s Venerom upućuje na ljubavne uspone i padove, no ove je godine očekuje veliko osjećajno ispunjenje, možda prinova.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Udruživanje s istomišljenicima olakšat će vam realizaciju ideja. Mogli biste kao predstavnik tvrtke biti upućeni na seminar na kojemu ćete se pokazati dorasli izazovima.

LJUBAV Mogli biste se vratiti bivšem partneru i obnoviti vezu nadajući se da će novi početak izgladiti stare nesporazume. No neće biti tako jednostavno.

ZDRAVLJE Tegobe sa sinusima.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Nametnut ćete si intenzivan radni ritam, ali ćete se pritom previše umarati. Trudit ćete se pristupiti obavezama s visokim stupnjem odgovornosti, ali brzo će vam padati koncentracija. Češće se odmarajte!

LJUBAV Od ovog tjedna izlazite iz ljubavne krize. Suprotni spol reagirat će na vaš čarobni spoj erotičnosti i šarma pa su izgledne nove veze.

ZDRAVLJE Provjerite zdravlje zubi.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Imate ćete želju da nešto poduzmete i ostavite trag. Izgledni su uspjesi u ulaganjima i neočekivani dobici. Ophođenje s kolegama i šefovima odvijat će se glatko.

LJUBAV Skloni ste osjećajnim razočaranjima. Mogli biste se zaljubiti u nekog neozbiljnog, no proći će još neko vrijeme dok to shvatite. Bračne odnose potresaju krize.

ZDRAVLJE Konzumirajte više voća.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Budite oprezni u sklapanju ugovora jer bi vam mogla promaknuti lukavo skrivena odredba. Zadržite se na uobičajenim radnim zadacima za koje unaprijed znate da ćete ih uspješno obaviti.

LJUBAV Od ovog tjedna u ljubavi vas očekuju veliki pomaci. Prijateljstvo bi moglo prerasti u vezu, a one u braku razveselit će partnerov postupak.

ZDRAVLJE Skloni ste psihičkom umoru.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pripremite se na nesporazume s kolegama zbog različitog pristupa i suprotstavljenih ideja. Ne dajte da vas itko izbaci iz takta i nemojte ovisiti o tuđim mišljenjima. S novcem budite što štedljiviji.

LJUBAV Pitat ćete se što radite u vezi u kojoj caruje nerazumijevanje. Oboje ćete potezati na svoju stranu i nedovoljno uvažavati jedno drugog. Popustite prvi!

ZDRAVLJE Razgibavajte kralježnicu!

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Počinje povoljno razdoblje koje nosi prilike za uspjeh na području trgovine, obrazovanja i medija. Porast će vaše trgovačke i pregovaračke sposobnost.

LJUBAV Venera u znaku Riba upozorava na pojačano strpljenje koje će vam biti potrebno da biste prebrodili obiteljske svađe i nesporazume s partnerom. Bit ćete ona strana koja najviše popušta.

ZDRAVLJE Moguća je prolazna viroza.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Vaš glavni adut bit će kvalitetna i spretna komunikacija. Uspjeh je izgledan osobito onima koji se bave medijima, nakladništvom, estradom i umjetnošću te javnim poslovima.

LJUBAV Novi izgledi za ljubavnu sreću zabavit će slobodne, a bračni odnos zahtijeva vaše strpljenje i dobru volju. Mogli biste flertovati s nekim na poslu.

ZDRAVLJE Skloni ste porocima.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Slabije ćete se snalaziti u zadacima koji zahtijevaju visoku razinu koncentracije, sustavan rad i suradnju u ravnopravnim uvjetima. Izg­ledna je i mogućnost svađe s nadređenima.

LJUBAV Počinje izvrsno ljubavno razdoblje u kojemu će vas osobe suprotnog spola vidjeti u ljepšem svjetlu nego dosad. U nekoga ćete se jako zaljubiti.

ZDRAVLJE Osjetljivo vam je grlo.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Isticat ćete se u svim poslovima u kojima je važna međuljudska interakcija. Radite li kao odvjetnici, stručnjaci za odnose s javnošću ili reklamni agenti, dobit će važne klijente.

LJUBAV Planeti omogućuje da se osjećate ispunjeno kroz ljubav, ali nedostajat će vam strpljenja. Bit ćete naporni i teško razumljivi partneru. Ne gnjavite ga.

ZDRAVLJE Iscrpljujete se radom.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Planeti će istaknuti vaše govorničke vještine i brze reakcije. Šarmom biste mogli ishoditi popust ili dogovoriti novi posao. Osmijehom i šalama ublažavat ćete potencijalno napete situacije.

LJUBAV Bit ćete spremni na ustupke te riječima ili djelima osvježiti odnos s partnerom. Prijateljstvo koje imate s nekim navješćuje obostrane simpatije.

ZDRAVLJE Jako dobro!

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Samostalnost i timski rad nisu nužno u opreci. Dapače, u vašem će se slučaju oni optimalno dopunjavati. Moći ćete računati na tuđu pomoć, kao i drugi na vašu.

LJUBAV Planeti povećavaju vaše ljubavne apetite, a time i prilike. Bit će bolje ako ih uspijete zadovoljiti u svojoj vezi i suzdržite se od površnih flertova sa strane. Osamljeni će uživati u naklonosti šarmantne osobe koja osvaja elokvencijom i dovit­ljivošću.

ZDRAVLJE Iskoristite nalet energije za intenzivno vježbanje.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Preuzet ćete važne obaveze i doživjeti zamijećen napredak. Bit ćete motivirani za obavljanje poslova koji zahtijevaju dinamičnost i kreativnost, a neće vam odgovarati ni sjedilački poslovi.

LJUBAV Venera je u vašem znaku pa su pred vama dani novih ljubavi i odlučnosti da dajete sebe drugome. Uspješno ćete riješiti problematičan odnos.

ZDRAVLJE Intenzivirajte društveni život.