Glumac Elijah Wood rođen je 28. siječnja 1981. u znaku Vodenjaka. Društven je i otvoren, ali sklon samozatajnosti i introspekciji, na što upućuje Mjesec u Škorpionu. Merkur u bliskom kontaktu s Marsom ističe njegovu energičnu prirodu, ali i oštroumnost te izravnost u komunikaciji.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Izlazite iz poslovne krize pa nastupa veliko poboljšanje. Odlično ćete se snaći na poslovnim sastancima, putovanjima, u pregovorima i javnim nastupima.

LJUBAV Od partnera nećete dobivati razumijevanje pa će biti svađa. Objasnite li mu kako se osjećate, shvatit ćete da ste dobro postupili. Samci, čuvajte se veza sa zauzetim osobama.

ZDRAVLJE Osjetno poboljšanje.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Neće vam poći za rukom pronaći zajednički jezik s kolegama pa se posvetite individualnim zadacima - bolje će vam ići. Usredotočite se na poslove čiji ishod ovisi samo o vama.

LJUBAV Zračit ćete iznimnom privlačnošću, što će suprotni spol itekako uočavati. Ako ste slobodni, večernji izlasci mogli bi donijeti novo poznanstvo.

ZDRAVLJE Pazite na grlo.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Tjedan je povoljan za poslovne zaokrete. Uz pomoć vještog kolege dovršit ćete poslovno izvješće ili financijsku analizu. Moguće je utjecajno poznanstvo.

LJUBAV Iskoristite tjedan za razrješavanje ljubavne situacije. Iskreno objasnite svoje namjere i zamolite za novu priliku, osobito ako ste vi ona strana koja je pogriješila.

ZDRAVLJE Čuvajte osjetljiva pluća.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Imajte strpljenja ako vam se planovi ne ostvaruju na zamišljeni način. Računajte na zapreke koje neće odmah biti uočljive. No sve se bolje snalazite.

LJUBAV Otvoreno ćete razgovarati s partnerom. To će vam oboma donijeti olakšanje i otvoriti put kvalitetnijoj komunikaciji. Pred samcima je nova, uzbudljiva veza.

ZDRAVLJE Do­voljno se odmarajte.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Nemojte brzopletim reakcijama pogoršavati odnos sa šefovima i kolegama. Čak i ako ste sigurni da ste u pravu, bilo kakvo ustrajavanje na pravici sada vam se neće isplatiti.

LJUBAV Za­ljubljenost bi vam se mogla dogoditi na proputovanju ili u susretu s novim kolegom. Otvorite srce za nova osjećajna iskustva.

ZDRAVLJE Godila bi vam stručna masaža.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Više opreza savjetuje vam se u poslovima koji obuhvaćaju komunikacije ili pri potpisivanju ugovora, spisa i dokumenata. Nezaposleni bi mogli dobiti novi posao.

LJUBAV Energija vam je u porastu, a s njome i osjećaj za druženje i zabavu. Aktivirat ćete društveni život i s lakoćom nekog šarmirati. Mogli biste se zaljubiti.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Neke će se situacije početi rješavati u vašu korist. Uživat ćete potporu nadređenih, a kolege će vas cijeniti zbog marljivosti. Bit će vam dodijeljeni odgovorniji zadaci.

LJUBAV Ljubo­mora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom nego da mučite sami sebe.

ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Imat ćete zavidne intelektualne sposobnosti, no nepovoljne okolnosti sputavat će vas da ih iskoristite. Većina će komplikacija biti povezana s partnerima ili šefovima.

LJUBAV S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi kako bi vam ugodila.

ZDRAVLJE Pazite da se ne prehladite.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Oslanjat ćete se na sebe i iz sebe crpiti snagu. Oslobodite svoju kreativnost i prepustite se nadahnuću jer će vam otvoriti nove putove suradnje i uspjeha.

LJUBAV Na pragu ste nove veze - zabavljat ćete se u društvu komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Ako ste u vezi, moguća je svađa.

ZDRAVLJE Previše trošite energiju.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Lakše ćete ostvariti ambicije, a krasit će vas velika poduzetnost i upornost. Pothvati na kojima budete radili mogli bi vam donijeti dobru zaradu i ugled.

LJUBAV Otvaraju vam se vrata uspjeha i zadovoljstva, osobito na planu ljubavi i prijateljstva. Netko vam daje do znanja da mu mnogo značite - na vama je idući potez.

ZDRAVLJE Brinite se o sebi!

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete svjesni svojih kvaliteta, a nećete gubiti iz vida ni činjenicu da je prvi dojam iznimno važan. Izložite li šefovima svoje ideje, oduševit ćete ih. Pružit će vam se prilika da drugima dokažete svoje sposobnosti i talente.

LJUBAV Odlučno ćete osvajati osobu u koju ste zaljubljeni, ne strahujući od odbijanja. Vaš spontani pristup iznenadit će drugu stranu i zainteresirati je za vas.

ZDRAVLJE Rado ćete odlaziti na sportske terene i u salone za uljepšavanje.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Razočarat će vas postupci šefova, no nemojte ulaziti u svađe s njima. Pazite se i nekih kolega koji se samo prave da su vam naklonjeni, a zapravo vam rade iza leđa.

LJUBAV S Venerom u svom znaku imat ćete sreće u ljubavi. Sam­cima se približava netko privlačan i zanimljiv, a vezani su sve bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE Pod stresom ste!