Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Trendovi za vaše vjenčanje

Autor Martina Rafaeli
Autor Martina Rafaeli

Najbolji 'začini' za najposebniji dan u životu

Izvor: Unsplash

Svijet vjenčanja čine ljudi; kako brojni mladenci, tako i profesionalci koji stvaraju vjenčanja za pamćenje te tako kreiraju i najbolji začin svakom vjenčanju – trendove. Trendovi se očituju u bojama godine, modi, dekoracijama, mjestu vjenčanja, načinu posluživanja hrane i pića, fotografiji... Zahvaljujući trendovima vaše vjenčanje neće biti “već viđeno”. Stoga, potražite i vi svoj savršeni začin, budite kreativni i potvrdite zašto su vjenčanja uvijek in.

Stvorite doživljaj

Ono što će svaki vaš uzvanik ponijeti sa sobom jest doživljaj. Zato ako želite da vaše vjenčanje bude ono za pamćenje, priuštite im nešto neočekivano, neviđeno. U skladu s vašim budžetom i željama vas kao mladenaca, ali uz savjet da razmišljate izvan okvira. Zato su važni tema vjenčanja, atmosfera, glazba, zabavni korneri, ali i manje klasični protokol, zabava pod otvorenim nebom, vjenčanje na neuobičajenoj lokaciji...

Izvor: Unsplash

Jedinstvena mjesta

Organizacija vjenčanja sastoji se od brojnih detalja, među kojima se posebno ističe odabir lokacije. Trend koji oduševljava su vjenčanja na neobičnim mjestima, kao što su urbane oaze, koncertne dvorane, livade pod vedrim nebom, maslinici ili jednostavno veličanstveni unajmljeni privatni prostori. Izbor je vaš.

Izvor: Unsplash

Ne klasično cvijeće

U sezoni za nama divili smo se veličanstvenim dekoracijama od raznolikog zelenila te čarobnog pampasa. I ove ćemo godine uživati u raznolikim travama, ali i u cvijeću koje nije klasično za vjenčanja. Vrtno cvijeće, gipsofila, sezonsko cvijeće i bilje u spoju s klasičnim cvjetnim glavicama poput ruža i božura bit će odličan odabir.

Izvor: Unsplash

Posljednji ples

I dok većina razmišlja o prvom plesu, vi budite oni koji će svoje goste iznenaditi – posljednjim plesom. Na kraju noći proslave vašeg vjenčanja iziđite na plesni podij samo vas dvoje. I zaplešite te tako zahvalite svima na odličnom provodu. Budite vi ti koji će sa stilom zatvoriti vjenčanje baš kao što ste ga i otvorili.

Izvor: Unsplash

Recite “da” održivosti

Briga o okolišu danas je sastavni dio planiranja svakog vjenčanja, pa ne čudi sve veći broj parova koji ne žele balone i plastiku, cvjetne dekoracije nakon vjenčanja poklanjaju, ne žele mjehuriće, izbjegavaju vatromet, koriste biorazgradive konfete, organiziraju zajednički prijevoz uzvanika... Jer razmišljati zeleno više je od trenda.

Izvor: Unsplash

Sada kada znate bez čega biste mogli preživjeti na svom vjenčanju, pravo je vrijeme da doznate bez čega ne biste trebali zamisliti svoj najvažniji dan i kako ćete do potrebnih stvari najlakše doći. Kako biste bili sigurni da ništa niste propustili i da znate sve o novim trendovima u vjenčanjima, posjetite već danas Sajam vjenčanja u Areni Zagreb. Inspirirajte se za svoj dan iz snova na najvećoj, najraskošnijoj i najoriginalnijoj manifestaciji vjenčane tematike u regiji.

Uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče ovoga vikenda, od petka do nedjelje, na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb. Detaljan program trodnevne manifestacije pronađite ovdje.

Najčitanije

Najnovije

loader